شهرک صنعتی صفادشت از لحاظ موقعیت مکانی در شهر ملارد و در جاده شهریار قرار دارد. این شهر به علت صنعتی بودنش از موقعیت اقتصادی خوبی برخوردار بوده و دارای کارخانه و کارگاه های صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، بخش برای دامداری، هکتار باغ و هزار هکتار اراضی کشاورزی است.. و به این طریق جوانان بسیاری برای پیدا کردن شغل به این شهرک صنعتی مراجعه می کنند. شهرک صنعتی دهک در جاده ملارد و در حومه شهرک صنعتی صفادشت واقع شده است.. این شهرک یکی از بخش های تازه تاسیس شده است. که به خاطر بهره مند بودن از زیر ساخت های مناسب برای راه اندازی کار های صنعتی یا جهت سرمایه گذاری مناسب است.. شهرک صنعتی دهک از جمله فعال ترین شهرک های منطقه بوده و عمده کارخانه های این شهرک کارخانه صنایع غذایی می باشد..
شهرک صنعتی صفادشت از لحاظ موقعیت مکانی در شهر ملارد و در جاده شهریار قرار دارد. این شهر به علت صنعتی بودنش از موقعیت اقتصادی خوبی برخوردار بوده و دارای کارخانه و کارگاه های صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، بخش برای دامداری، هکتار باغ و هزار هکتار اراضی کشاورزی است.. و به این طریق جوانان بسیاری برای پیدا کردن شغل به این شهرک صنعتی مراجعه می کنند. شهرک صنعتی دهک در جاده ملارد و در حومه شهرک صنعتی صفادشت واقع شده است.. این شهرک یکی از بخش های تازه تاسیس شده است. که به خاطر بهره مند بودن از زیر ساخت های مناسب برای راه اندازی کار های صنعتی یا جهت سرمایه گذاری مناسب است.. شهرک صنعتی دهک از جمله فعال ترین شهرک های منطقه بوده و عمده کارخانه های این شهرک کارخانه صنایع غذایی می باشد..
شناسه ملک : متر باغ متر ویلای دوخواب دارای است.خر چهارفصل آلاچیق و باربکیو محوطه سازی و نورپردازی شده دارای درختان مثمر بر متر شهرکی برق قانونی مشترک کنتور گاز مشترک قانونی آب مصرفی سهمیه آب کشاورزی دارای سند تکبرگ عرصه و اعیان فروش این باغ ویلا در صناملک توسط این کارشناس فروش انجام میشود: صناملک نخستین برند باغ ویلا و املاک صنعتی غرب است.ان تهران ارسال عدد به شماره = ورود به دنیای صناملک ( باغ ویلا و صنعتی )
جعبه های لمینتی سه لا هم معمولا در سه کلاس E فلوت ،B فلوت وC فلوت و گاها Aفلوت هم تولید میشود. تفاوت این کلاس هم در اندازه گام فلوتینگ میانی محصول است.. در جعبه های لمینتی سه لا ، جنس زیره دارای سه لایه شامل فلوتینگ و دو سطح به عنوان فیس در دو طرف فلوتینگ میباشد که سطح لمینت شده به عنوان لایه چهارم بر روی یکی از سطوح فیس قرار گرفته و در واقع سازه ای چهار لایه ای را تشکیل میدهد
همانطور که از نام ضد خش مشخص است.، این نوع لمنیت پوششی برای محافظت از خط و خش روی بسته بندی ایجاد می کند. وقتی لمینت مات را به عنوان پوشش است.اندارد انتخاب میکنید، باید توجه داشته باشید که این پوشش در شرایط سخت خش برمیدارد و اثر انگشت روی آن باقی میماند، به خصوص اگر برای چاپ از رنگهایی مثل مشکی یا آبی تیره است.فاده کرده باشید. لمینت ضد خش از بروز این موارد جلوگیری میکند.
زمانی که بخواهید کارتن بسته بندی خود را سفارش دهید. با توجه به وزن و حجم محصول شما انواع کارتن دولایه، سه لایه، چهار لایه و پنج لایه پیشنهاد میشود که با تجربه ای که متخصصین و کارشناسان فروش در این زمینه دارند، بهتر میدانند چه کارتنی برای چه وزن محصولی مناسب بوده تا در حمل و نقل و جابجایی کاملا سالم به دست مشتری برسد.
لمینت یکی از مهمترین مراحل خدمات پس از چاپ می باشد که نقش به سزایی در بسته بندی یک جعبه و یا کارتن فانتزی دارد نوع و کیفیت چسب لمینت در دوام و ماندگاری جعبه تأثیر زیادی دارد. کارتن سازی آریانا سلولز مجهز به دستگاه لمینت سرد و در آینده ای نه چندان دور مجهز به دستگاه لمینت گرم (چسبی ) میباشد که کارایی این دو دستگاه بسیار متفاوت میباشد.
به مراحل نصب یک ورق مقوای توپر با چاپ افست بر روی سینگل فیس بسته بندی لمینتی یا لمینیشن گفته می شود. کارتن بسته بندی لمینتی کالا را در برابر ضربه ها و آسیب های احتمالی حفظ می کند و به محصول ارزش می دهد و سبب جلب توجه مشتری می شود. همچنین در کارتن بسته بندی لمینتی کیفیت چاپ اطلاعات و تصاویر بر روی کارتن بسیار بالا می رود. برای چاپ بر روی کارتن بسته بندی سفید به منظور بسته بندی مواد غذایی، کارتن بسته بندی میوه صادراتی مانند کارتن خرما، کارتن هندوانه ، بسته بندی میوه خشک و برای ایجاد چاپ و درج محتوا بر روی بسته بندی محصولاتی مانند بسته بندی چای، کارتن بسته بندی آجیل، بسته بندی خشکبار، کارتن بسته بندی پسته صادراتی و کارتن بسته بندی زرشک نیز از چاپ لمینت است.فاده می شود." } },{ "@type": "Question", "name": "بسته بندی پایدار چگونه به مواد غذایی کمک میکند؟", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "همهی ما از هدر رفتن مواد غذایی تنفر داریم. همه روزه حجم زیادی از مواد غذایی در رستورانها و فست فودها در حال دور ریخته شدن هستند. حتی خود مشتریانی که غذا را سفارش داده و به هر دلیل تا انتها آن را نتوانستند میل کنند دوست ندارند مواد غذایی دور ریخته شود. چه از لحاظ هزینهای که دادهاند و چه از لحاظ حیف شدن بقیه مواد غذایی. اما چاره کار کجاست؟