مشاوره و اجرا کاشت درختان در لواسان

planting trees-1
planting trees-2

معرفی کسب و کارها
شما می توانید خدمات یا محصولات کسب و کار خود را در این قسمت معرفی فرمایید .
برای این منظور با ما در ارتباط باشید .


وقتی به منطقه‌ای سفر می کنید، امتحان کردن غذاهای محلی آن منطقه شما را با فرهنگ آن محل آشنا می‌کند. مردم لواسان نیز در فصل‌های مختلف غذاهای محلی خود را طبخ و میل می‌کنند. برخی از این غذاها در دیگر شهرهای اطراف لواسان نیز دیده می‌شود. اما مهم‌ترین غذاهای محلی لواسان به شرح زیر است..

برای سفر به لواسان باید به سمت قصران بروید به مناطق اوشان، فشم و میگون قصران می‌گویند. قصران خود از توابع منطقه شمیرانات تهران است. و حدود کیلومتر با شهر تهران فاصله دارد. قبل از رسیدن به قصران مسیر لواسان از مسیر میگون چدا شده و تابلوهای راهنما شما را تا رسیدن به این منطقه راهنمایی می‌کنند.

لواسان که در اصطلاح عامیانه به آن، لواسون گفته می‌شود، در لغت به معنای محل برآمدن خورشید است.. در گذشته ایرانیان اعتقاد داشتند، آفتاب از پشت رشته کوه البرز طلوع می‌کند و از آن‌جایی‌که لواسان در غرب و جنوب‌ غرب کوه دماوند واقع شده، این نام را برایش انتخاب کردند.


عده‌ای دیگر می‌گویند بذرهای پالونیا پخش و اجازه رشد به دیگر درخت‌ها نمی‌دهد. بهتر است. بدانید بذرهای پالونیا در اواخر آذر ماه باز و پخش می‌شود و یکی از شرایط اصلی تبدیل بذر به نهال این هست که یک بستر کشت خوبی داشته باشیم که رطوبت، نور آن عالی باشد و از همه مهم‌تر طی دو هفته در شبانه روز دمای بستر کشت ما نباید زیر هفده، هجده درجه برسد که بذر پالونیا بتواند زنده بماند. همان‌طور که می‌دانید دمای آذر ماه گاهی به صفر درجه هم می‌رسد و در اقلیم کشورمان امکان زادآوری پالونیا از بذر در فصل پخش شدنش واقعاً صفر هست. ما با شرایط آزمایشگاهی و به‌سختی از بذر درخت پالونیا فرایند تولید را انجام می‌دهیم.

این درخت یکی از درختان بومی ایران است. که در مناطق خشک و بیابانی رویش می‌کند. این درخت، گیاهی پر رشد و زودبازده است. که توقع باغداری بسیار اندکی دارد، به‌نحوی‌که در طرح‌های بیابان‌زدایی نیز از آن است.فاده می‌شود. این درخت در واقع مناسب مناطق بیابانی و شرایطی است. که امکان کاشت گیاهان دیگر برای انجام طرح‌های اقتصادی وجود ندارد.

بحث‌های زیادی در خصوص مهاجم بودن گونه درخت پالونیا وجود دارد، ابتدا توضیح دهید به چه گونه درختی مهاجم می‌گویند و بعد با توجه به تجربیات شما در کشت و پرورش پالونیا بررسی کنیم که آیا پالونیا مهاجم هست یا خیر؟ آیا پشتوانه علمی و آماری دارد یا فقط هشدار و حدس و گمان است. چون نتیجه تحقیقات در کشورهای دیگر است..



( مشاوره و اجرا ) های دیگر