قدمت رودهن به سال پیش برمیگردد. زمانیکه آذری زبانان اهل ارومیه، تصمیم گرفتند به این دره سرسبز و خوش آب و هوا مهاجرت کنند. بنابراین گویش اصلی مردم رودهن آذری است. ولی در برخی از روستاها و شهر آبعلی مردم به زبان مازندرانی هم صحبت میکنند.
البته جالب است. بدانید، روستاهایی نظیر جورد، مهرآباد، وسکاره، گلاهک، چناران، آردینه، نوده و یلقان دره و عباسآباد دارای دهیاری و شورا هستند و مابقی روستاها به دلیل ثابت نبودن جمعیت در فصول مختلف سال، فاقد شورا و دهیاری هستند.
برای رسیدن به رودهن میتوانید اتوبوسهای آزادراه تهران-پردیس را در پایانه دستواره، واقع در میدان نوبنیاد سوار شوید و به این شهر سفر کنید. همچنین میتوانید در سه راه تهرانپارس، از مینیبوسهایی که به رودهن میروند، است.فاده کنید. دانشجویان دانشگاه آزاد رودهن نیز میتوانند از ایستگاه متروی فرهنگسرا، اتوبوسهای تندرو را سوار شوند و مستقیم و بدون توقف به رودهن برسند.
از آنجا که کلسیم کلرید در آب محلول است. میتواند به عنوان منبع یون های کلسیم در محلول های آبی مورد است.فاده قرار گیرد. این ویژگی می تواند برای جابجایی یون ها از محلول مفید باشد. به عنوان مثال، فسفات توسط کلسیم از محلول توسط کلسیم طبق واکنش زیر جابجا میشود:
این ماده شیمیایی خاصیت جذب رطوبت دارد و رطوبت هوا را جذب میکند. نقطه ذوب حمام های نمک مذاب را کاهش میدهد. در آب بسیار محلول بوده و رقیقکننده است.. این نمک در دمای اتاق جامد است. و مانند هالید یونی معمولی رفتار میکند. حمامهای مذاب کلرید کلسیم و کلرید سدیم یا کلرید منیزیم، به منظور تشکیل سدیم و منیزیم فلزی تحت الکترولیز قرار میگیرند.
میانگین دریافت کلرید کلسیم به عنوان افزودنی های غذایی برای افراد تا میلی گرم در روز برآورد شده است.. مصرف محصولات غلیظ یا خالص کلرید کلسیم ممکن است. باعث تحریک یا زخم معده شود. فرم بی آب توسط FDA به عنوان کمک بسته بندی برای اطمینان از خشکی تایید شده است..
پیدایش کلرید کلسیم در طبیعت به شکل هیدراته بوده و به عنوان کانیهای کمیاب سینجاریت (دی هیدرات) و قطب جنوب (هگزا هیدرات) وجود دارد. همچنین به مقدار زیادی در آبهای نمک طبیعی دریاچههای نمک و رسوبات نمک یافت میشود. در تهیه کلرید کلسیم میتوان از واکنش سنگ آهک (CaCo₃) با اسید هیدروکلریک (Hcl) است.فاده نمود و محصول نهایی CaCl₂ تولید میشود.
کارخانجات تولید کننده لبنیات از کلرید کلسیم در تولید انواع پنیر است.فاده می کنند، از آن برای افزایش اندازه و است.حکام دلمه های پنیر است.فاده می شود. کلسیم کلرید در ابتدای تولید پنیر به عنوان یک ماده انعقادی به شیر اضافه می شود.