در صورتی که به ورامین سفر کردید پیشنهاد میکنیم حتما نان پنجرهای و نان کسمه ورامینی را خریداری کنید. یکی دیگر از سوغاتیهای ورامین، محصولات کشاورزی این شهرستان است.. از محبوبترین محصولات کشاورزی ورامین میتوان به خیار گلخانهای، گوجه فرنگی، ملون، خربزه، فلفل و بادمجان اشاره داشت.
مسجد جامع ورامین از قدیمیترین بناهای تاریخی این شهر به شمار میرود که قدمت آن به دوران ایلخانی میرسد. در زمان سلطان محمد خدابنده، احداث این مسجد جامع آغاز میشود و در زمان حکومت ابوسعید بهادر، پسر او به پایان میرسد. اوج هنر معماری دوران ایلخانی در این مسجد به وضوح دیده میشود و به همین علت از مساجد شاخص ایران است.. این مسجد بنایی مستطیل شکل دارد و از جمله مساجد چهار ایوانی ایران است.. ورودی مسجد در ضلع شمالی قرار دارد و از طریق ایوانهای شرقی و غربی، به ضلع جنوبی مسجد راه مییابد که نمازخانه در آن واقع شده است.. هنر آجرکاری، کاشیکاری، گچبری و سوزنکاری محراب این بنا از زیباترین نمونههای هنر معماری بعد از اسلام در ایران است.. کتیبههای سوره جمعه در متن و در حاشیه، کتیبههای کوفی از جمله کتیبههای تاریخی و باارزش این بنا محسوب میشود که دارای انواع طرحهای اسلیمی و خطهای عربی، کوفی و فارسی است.. از این مسجد با نام مسجد جمعه ورامین نیز یاد میکنند. این اثر تاریخی که در زمان شاهرخ تیموری مرمت و بازسازی شده است. در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است..
یکی از امامزادههای بسیار معروف و محبوب در بین شهروندان ورامینی، امامزاده جعفر در بخش پیشوای ورامین است.. این بنا محل دفن امامزاده جعفر الخواری فرزند امام موسیکاظم(ع) و برادر امام علی ابن موسیالرضا(ع) میباشد. بقعه امامزاده جعفر در زمان سلطنت شاه طهماسب صفوی ساخته شد و از زیباترین تزئینات معماری اسلامی برخودار است..
و بالاخره منافذ صافی بسیار ظریف و باریک هستند و در اثر مرور زمان به وسیله ذرات سوخته , براده های ریز فلزی و مسدود می شوند در اثر انسداد راندمان کاهش و فشار معکوس افزایش می یابد. بنا براین لازم است. برنامه منظمی برای بازدید و تعویض آن اجرا نمود.
در سال ، Joseph Bramah اولین فرایند اکستروژن برای تولید لوله از مواد نرم زا انجام داد. او ابتدا ماده اولیه فلزی را پیش گرم کرد و آن را بهوسیله یک پیستون دستی متحرک، به داخل قالب حرکت داد. در سال ۸، Thomas Burr، همین فرایند را بهوسیله یک پرس هیدرولیک انجام داد. در سال ۸، Alexander Dick، فرایند اکستروژن را برای آلیاژهای مسی و برنجی نیز گسترش داد.
قطر به پیچ در ارتباط با طولش دارای اهمیت زیادی است. و یکی از خصوصیات مهم هر اکسترودر محسوب می شود. این مقدار را نسبت (L/D) می نامند.عموما پیچ ها باید بین ۵ تا برابر قطرشان طول داشته باشند. در این حالت ناحیه بزرگ و مناسبی برای انتقال حرارت و نیز مخلوط شدن مواد به وجود می آید.
شناخت سطحی از فرایند اکستروژن، مانند چگونگی عملکرد آن، کافی نیست. لذا لازم است. تا رفتار مواد پلیمری هم در نواحی مختلف اکسترودر بررسی و تحلیل گردد. همچنین برای رفع عیب موثر در خط تولید، تجهیزات اکستروژن و چگونگی رفتار آنها با مواد پلیمری و درنهایت خواص ایجاد شده در محصول باید تفهیم گردد. در اینجا فرایندی با یک اکسترودر بررسی می شود. در شکل زیر (شکل) نقاط کلیدی یک اکستردر تک ماردون (single screw extruder) آمده است.. این نقاط شامل ۵ قسمت اصلی می باشند که عبارتند از :
هر دوی این دای ها در صنعت مورد است.فاده قرا ر می گیرد. چندین پارامتر تاثیر گذار برای انتخاب نوع دای وجود دارد: مهم ترین فاکتور، جریان پلیمر ها درون دای است.. به طور کلی، برای پلیمر بهتر است. تا با کم ترین زمان اقامت در دای از آن عبور کند تا تخریب احتمالی در دای به حداقل برسد. همچنین افت فشار حداقل نیز از دیگر مزایای دای خوب است.. دیگر فاکتور مهم، سهولت کار با آن و ایجاد تغییر در صورت لزوم است..