وی در این بازدید به اتفاق مدیریت شهرک صنعتی قرچک مهندس حامد افشارنادری از روند است.قرار و تولید چندین واحد صنعتی شهرک در زمینه تولید پارچه رمبلی (شرکت اویاز) و شرکت قهوه اخوان و شرکت بسته بندی محصولات غذایی افق دریا ثمین بازدید کرد
گلایسین چیست؟ یکی از آمینواسیدهای غیرضروری (کوچکترین و ساده ترین آمینواسید) با طعم شیرین است. که از هیدرولیز پروتئین ها بدست می آید و برای تشکیل پروتئین و بافت ماهیچه در بدن انسان و تبدیل گلوکز به انرژی است.فاده می شود و می تواند داخل یا خارج از مولکول پروتئین باشد.
مطالعه اخیر در مورد اثرات Glycine به عنوان یک مکمل نشان داده است. که باعث کاهش درجه حرارت بدن میشود و در عین حال به افراد کمک میکند تا هم زودتر بخوابند و هم زمان بیشتری را در خواب REM بگذرانند. تحقیقات دیگر نشان داده است. که مکمل گلایسین ممکن است. به شما کمک کند تا سریعتر به خواب عمیق و آهسته بروید.
گلیسین برای حمایت از سلامت سیستم ایمنی بدن و کنترل التهاب از عملکرد قلب و عروق محافظت میکند. این ماده همچنین به عنوان یک آنتیاکسیدان عمل میکند و در به دام انداختن و مهار سلولهای آسیب دیده که میتوانند باعث بیماری شوند کمک میکند. مقادیر بالاتر گلیسین با خطر کمتری در حمله قلبی مرتبط است. و برخی شواهد نشان میدهد که گلایسین میتواند به محافظت در برابر فشار خون کمک کند. هنوز هم رابطه کامل بین گلایسین و سلامت قلب و عروق روشن نیست و دانشمندان در تلاشند تا آن را بهتر درک کنند.
گلایسین واسطه ای در سنتز انواع محصولات شیمیایی است.. این ماده در ساخت علف کش های گلیفوزات، ایپرودیون، گلیفوزین کاربرد دار. این ماده به عنوان واسطه دارویی مانند تیام فنیکل نیز کاربرد دارد. این آمینواسید در تحقیقات آزمایشگاهی یک عامل مهم برای برخی از محلولهای مورد است.فاده در روش SDS-PAGE برای تجزیه و تحلیل پروتئین ها است.. این ماده به عنوان یک عامل بافری کننده، حافظ pH و بازدارنده از آسیب دیدن نمونه در حین الکتروفورز عمل می کند. گلایسین همچنین برای از بین بردن آنتی بادی های حاوی برچسب پروتئینی از غشاهای وسترن بلات است.فاده می شود تا اجازه جستجوی پروتئین های بیشمار را از طریق ژل SDS-PAGE به ما بدهد که این کار باعث شده تا داده های بیشتری از یک نمونه است.خراج شوند، قابلیت اطمینان داده ها افزایش یابد و میزان پردازش نمونه و تعداد نمونه های مورد نیاز کاهش یابد.
گلیسین برای حمایت از سلامت سیستم ایمنی بدن و کنترل التهاب از عملکرد قلب و عروق محافظت میکند. این ماده همچنین به عنوان یک آنتیاکسیدان عمل میکند و در به دام انداختن و مهار سلولهای آسیب دیده که میتوانند باعث بیماری شوند کمک میکند. مقادیر بالاتر گلیسین با خطر کمتری در حمله قلبی مرتبط است. و برخی شواهد نشان میدهد که گلایسین میتواند به محافظت در برابر فشار خون کمک کند. هنوز هم رابطه کامل بین گلایسین و سلامت قلب و عروق روشن نیست و دانشمندان در تلاشند تا آن را بهتر درک کنند.