یکی از مهمترین بناهای تاریخی و مذهبی هر شهری در ایران، مسجد جامع است.. مسجد جامع ورامین نیز جزو مساجد تاریخی شهر محسوب میگردد. این مسجد جامع جزو قدیمیترین مساجد ایران و یکی از نمونههای عالی برای معماری اسلامی است.. مسجد جامع در مرکز ورامین قرار دارد و به دستور سلطان محمدخدابنده بنا شده است.. این بنا در دوره ایلخانیان با معماری و طراحی این دوره بنا گردیده است.. مسجد جامع ورامین را باید جزو مساجد چهار ایوانی دانست. این مسجد پلانی مستطیل شکل با مساحت در متر دارد و در ساحت آن از آجر و کاشیهای ایرانی اسلامی است.فاده شده است..
وارمین از جنوب با دریاچه نمک همجوار است. و همین امر باعث شده تا اقلیم این شهرستان بیشتر کویری و نیمهبیابانی باشد. میزان بارش در این شهرستان به نسبت دیگر شهرهای تهران بسیار کمتر است. و تقریبا بارندگی زیادی در وارمین ثبت نمیگردد. کمترین دما وارمین در دیماه ثبت شده و بیشتر میزان بارش ورامین نیز متعلق به ماههای زمستان است..
یکی از مکانهای طبیعی و بکر شهرستان ورامین، دشت ورامین است.. این دشت در ناحیه کویر مرکزی ایران و در کیلومتری جنوبشرقی تهران قرار دارد. دشت ورامین یکی از حاصلخیزترین زمینهای کشاورزی است.ان تهران به حساب میآید و بسترگاه کشت بسیاری از سبزیجات و صیفیجات پایتخت است.. آب مورد نیاز برای کشاورزی در دشت ورامین از رودخانه جاجرود (یکی از مهمترین رودخانههای است.ان تهران) تامین میگردد. بازدید از دشت ورامین برای عموم آزاد است. و شما میتوانید در روزهای آخر هفته به این دشت مراجعه کنید و از طبیعت بینظیر آن لذت ببرید.
مبتکران شیمی در زمینه فروش مواد شیمیایی به صورت عمده فعالیت دارد و محصولاتی از بهترین برندهای جهانی را در اختیار شما می گذارد. اگر قصد خرید مواد شیمیایی را دارید، کافی است. محصول مورد نظر خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.
گلیسین ساده ترین اسید آمینهای است. که به طور طبیعی وجود دارد. این تنها اسید آمینه غیر کایرال است. و از این رو است.ریو ایزومر نیست. این ترکیب میتواند در محیط های آب دوست یا آبگریز قرار گیرد زیرا تنها یک اتم هیدروژن در زنجیره جانبی کوچکتر خود دارد. آمینو اسیدها ساختار کلی دارند که دارای یک گروه -R است. که در آن مواد خاص جایگزین میشوند تا یک اسید آمینه ویژه را تشکیل دهند. اسید آمینه در بدن انسان وجود دارد. که در بین همه آنها گلیسین، سادهترین است..
گلایسین جهت معلق کردن مواد در آبمیوه ها و آبلیمو در صنایع غذایی کاربرد ویژه ای دارد. همچنین به دلیل ارزش غذایی پایین در مواد غذایی خیلی مورد است.فاده قرار نمی گیرد ولی به عنوان یک طعم دهنده کاربرد دارد. این آمینو اسید طعم شیرین ملایمی دارد و مزه نهایی ساخارین را می پوشاند. این ماده همچنین دارای خاصیت نگهدارنده است. که به دلیل تشکیل کمپلکس با یون های فلزی می باشد. مجتمع های فلزی گلایسینات، برای مثال گلایسینات مس(II) به عنوان مکمل خوراک دام است.فاده می شوند.
گلایسین در سال توسط شیمیدان فرانسوی به نام هنری براکونوت در هنگامی که ژلاتین را با جوشاندن آن با سولفوریک اسید هیدرولیز کرد، کشف شد. او در ابتدا آن را شکر ژلاتین نام نهاد اما شیمیدان فرانسوی ژان باتیست بوزینه گلو نشان داد که حاوی نیتروژن است.. دانشمند آمریکایی نورتون هورفورد که در آن زمان دانشجوی شیمیدان آلمانی، جاستوس فون لیبیگ بود، نام گلیکوکول را پیشنهاد داد. با این حال، برزلیوس، دانشمند سوئدی، نام ساده تر گلایسین را پیشنهاد کرد. این نام از کلمه یونانی به معنی مزه شیرین گرفته شده است.. در سال شیمیدان فرانسوی، آگوست کاهورس مشخص کرد که گلایسین یک آمین است.یک اسید است..
گلیسین میتواند در کاهش سطح قند خون و افزایش تولید انسولین در بزرگسالان سالم موثر باشد. مطالعات نشان داده است. که در افراد مبتلا به دیابت نوع با است.فاده از گلیسین خوراکی میتوان کمبود گلایسین را بهبود بخشید. تحقیقات دیگر نشان میدهد که در افراد دیابتی،