بهترین فصل سفر به ورامین با توجه به آب و هوای شهر، فصل پاییز و بهار است.. در این فصلها هوای هوا تا حدودی کاهش مییابد و خبری از گرمایی خشک ورامین نیست. با توجه به اینکه زمستانهای ورامین سرد و خشک است.، برای سفر توصیه نمیشود. با اینحال اگر اهل آبتنی و شنا هستید، با
قلعه ایرج در شمال شرقی ورامین قرار دارد و در زمان حکومت ساسانیان با ارتفاع حدود ۵ متر و وسعت هکتار بنا شده است.. این قلعه از بزرگترین قلعههای تاریخی ایران و بینظیرترین قلعههای خشتی جهان محسوب میشود. قلعه ایرج در چهار جهت، چهار دروازه برای ورود و خروج دارد که دروازه اصلی آن در بخش شمال شرقی واقع شده است.. مصالح به کار رفته در این بنا شامل خشت و گل میشود و با توجه به مساحت بالای آن بهعنوان بزرگترین قلعه دفاعی خشتی ایران شهرت دارد. درون دیوارهای این قلعه راهروهایی وجود دارد که برجکهای دیدهبانی را به هم وصل میکرده است.. در بیرون محوطه قلعه نیز سنگرهایی قرار دارد. در حال حاضر بنای این قلعه بهشدت آسیب دیده و تنها حصار آن با دروازههایش برجای مانده است.. این حصار دارای ضخامتی بین تا متر و بیشترین ارتفاع آن متر است.. نمای بیرونی حصار در چهار طرف برج و نیم دایرهای دارد که حد فاصل هر دو برج با چهار طاقنما تزئین شده و این طاقنماها در بعضی قسمتها بهصورت دو طبقه هستند.
شیشانداز ورامینی از مهمترین و سنتیترین غذاهای ورامین محسوب میشود. این غذا برای صبحانه و عصرانه طبخ میگردد و مردم برای روزهای پرکار از این غذا میل میکردند. این غذای بسیار خوشمزه از موادی شامل پیازداغ فراوان، گردو و تخممرغ تهیه میشود.
گلایسین یکی از امینو اسیدهایی است. که برای سنتز گلوتاتیون در بدن بکار می رود. گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان طبیعی است. که با کاهش سطح رادیکال های آزاد امکان ابتلا به بیماریها و پیری را کاهش می دهد. این آمینو اسید برای سنتز کراتین در بدن مورد نیاز است. که انرژی لازم برای انجام حرکات سریع و کوتاه مانند وزنه برداری را فراهم می کند. تولید کراتین باعث افزایش قدرت عضلانی می شود و برای سلامت است.خوان ها و عملکرد مغز مفید است.. در حالیکه بدن بطور طبیعی کراتین را سنتز می کند، مصرف مقدار کم گلیسین ممکن است. باعث کاهش تولید کراتین در بدن شود.
نقش مهمی در متابولیسم سالم دارد. سطح پایین گلیسین با خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع ارتباط دارد. از طرف دیگر، سطح بالاتر گلایسین با خطر کمتری برای این اختلال متابولیکی در ارتباط است.. اما هنوز مشخص نیست که علت و پیامد این رابطه چیست. آیا سطح پایین گلیسین به طور مستقیم در اختلال در عملکرد متابولیک که منجر به دیابت میشود، نقش دارد یا اینکه اینها در نتیجه اختلال عملکرد متابولیکی در حال انجام هستند.
مطالعه اخیر در مورد اثرات Glycine به عنوان یک مکمل نشان داده است. که باعث کاهش درجه حرارت بدن میشود و در عین حال به افراد کمک میکند تا هم زودتر بخوابند و هم زمان بیشتری را در خواب REM بگذرانند. تحقیقات دیگر نشان داده است. که مکمل گلایسین ممکن است. به شما کمک کند تا سریعتر به خواب عمیق و آهسته بروید.
گلیسین برای حمایت از سلامت سیستم ایمنی بدن و کنترل التهاب از عملکرد قلب و عروق محافظت میکند. این ماده همچنین به عنوان یک آنتیاکسیدان عمل میکند و در به دام انداختن و مهار سلولهای آسیب دیده که میتوانند باعث بیماری شوند کمک میکند. مقادیر بالاتر گلیسین با خطر کمتری در حمله قلبی مرتبط است. و برخی شواهد نشان میدهد که گلایسین میتواند به محافظت در برابر فشار خون کمک کند. هنوز هم رابطه کامل بین گلایسین و سلامت قلب و عروق روشن نیست و دانشمندان در تلاشند تا آن را بهتر درک کنند.
گلایسین در یک رژِم معمولی غذایی تقریبا به اندازه گرم وجود دارد و در غذاهایی که دارای پروتئین به مقدار خوبی هستند از جمله ماهی، گوشت، لبنیات و حبوبات یافت میشود. این ماده برای رژیم غذایی انسان ضروری نیست، زیرا در بدن از آمینو اسید سرم بیو سنتز میشود، که به نوبه خود از -فسفو گلیسرات حاصل میشود، اما ظرفیت متابولیک برای بیو سنتز گلایسین، نیاز به سنتز کلاژن را برآورده نمیکند.