مسئولیت هماهنگی میان شهردار تهران و مناطق مختلف شهرداری و همچنین نظارت بر فعالیتهای شهرداری مناطق بیست و دوگانه تهران بر عهده معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران است.. مستند به پرتال سازمانی، این معاونت در تعامل و راهبری مناطق و نواحی است..
طبق آمار سال ، ردیف مسکن، آب، برق و گاز، با سهمی معادل / درصد، بیشترین سهم از متوسط هزینهٔ ناخالص یک خانوار ساکن تهران را به خود اختصاص دادهاست؛ پس از آن نیز ردیف خوراکیها و آشامیدنیها با سهم ۵/ درصدی قرار دارد.
تهران به دلیل داشتن آبوهوای مناسب و فراوانی آب، معمولاً منطقهٔ سرسبزی بوده و در منابع جغرافیایی قدیم از درختان انبوه و باغهای تهران یاد شدهاست. با وجود پیشینهٔ طولانی و تاریخی باغداری در تهران، نخستین باغهای معروف تهران، در
همچنین در آزمایشگاه می توان کلروپروپان را هیدرولیز کرده و گلیسیرین با خلوص بیش از درصد را تولید کرد . از آنجایی که گلیسیرین تولید شده به این روش بسیار خالص بوده برای موارد دقیق همچون ساخت داروها مورد است.فاده قرار می گیرد.
گلیسیرین به طور گستردهای در لوازم آرایشی و مواد بهداشتی مورد است.فاده قرار می گیرد. غیر سمی و بدون بو است.. درواقع به عنوان مادهای مرطوبکننده و نرمکننده عمل میکند و یکی از اصلیترین مواد تشکیلدهنده خمیردندان است. که از خشک شدن آن جلوگیری میکند.
گلیسیرین غذایی ممکن است. به عنوان یک ماده مرطوب کننده (ماده خیس کننده)، ضخیم کننده، حلال یا شیرین کننده به محصولات لبنی (خامه)، کنسروها، شیرینی ها، مواد معطر، میوه های فرآوری شده، مربا، میله های انرژی و سایر غذاها اضافه شود.
گلیسرول یک مولکول پلیول و دارای طعم شیرین و بدون بو است.. به علت خاصیت بسیار بالای قطبیت آن، در آب و سایر حلال های قطبی محلول می باشد. همچنین همانطور که گفته شد با ایجاد پیوند است.ر از طریق ترکیب گروه هیدروکسیل گلیسرول (OH) و گروه کربوکسیل اسیدهای چرب (COOH)، منجر به تولید ترکیبات تری گلیسیرید شده که پیش ساز در تهیه صابون ها هستند. در حالی که گلیسیرین یک اصطلاح تجاری برای محصولات حاوی بیش از درصد گلیسرول می باشد.
گلیسیرین دارای طعمی شیرین می باشد. به همین علت از این ماده به عنوان نوعی شیرین کننده در صنایع غذایی است.فاده می شود. همچنین از دیگر خواص منحصر به فرد گلیسیرین می توان به جاذب رطوبت بودن آن اشاره کرد. به علت وجود این خاصیت از آن به عنوان نوعی ماده افزودنی است.فاده می شود که توانایی حفاظت از کیفیت محصول و ایجاد بافتی نرم را دارا می باشد. گلیسیرین در تولید کیک و همچنین خمیر فوندانت بسیار کاربردی است..