یکی از چیزهایی که ما از سفر میخواهیم یافتن حس و حالی خوش است.. اغلب به دنبال تجربهای هستیم که تمام خستگیهایمان را از تن بیرون کند. حال که متوجه شدیم بومهن کجاست، باید بگوییم این منطقه همانجایی است. که بسیاری دنبالش میگردند. قبل از همه چیز هوای خنک آنجا، برای ما فرصت فراموش کردن گرمای تابستان را فراهم میآورد. وجود جاذبههای تاریخی در روستاهای بومهن، لذتی چندین برابر را نصیب ما میکند و در آخر هم، تجربه طبیعت و دیدار از باغها و مزرعهها هم نیازی به توضیح ندارد. در ادامه به برخی از این دیدنیها اشاره میکنیم.
حالا که فهمیدیم بومهمن کجاست و چه جاذبههایی دارد، باید مسیر رسیدن به مقصد را بدانیم. بعد از اینکه خودمان را برای سفر آماده کردیم، باید دل به جاده بزنیم. خوشبختانه علاوهبر خودروی شخصی، میتوان با وسایل حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس و تاکسی نیز به بومهن رسید.
حال که از شهرتان بیرون زدهاید، بهتر است. سراغ غذاهای سنتی و محلی بروید و فستفود را کنار بگذارید. خوشبختانه در بومهن چندین سفرهخانه سنتی وجود دارند که انواع غذاهای سنتی از انواع پلو گرفته تا آبگوشت و کشک را به شما عرضه میکنند. حتی میتوانید غذایی مانند اشکنه را نیز در اینجا تجربه کنید که علاوه بر خوشمزه بودن، برخلاف فستفودها بسیار سالم هستند.
تولید یخ توسط دستگاه هایی انجام می شود که یخ ساز نامیده می شوند. یخ ها در انواع مختلفی از جمله یخساز قالبی،پولکی، پودری و حبه ای تولید شده و مورد است.فاده قرار می گیرند؛ اما معمولاً منظور از کارخانه یخ سازی، دستگاه های یخساز قالبی ای است. که یخ های نسبتاً بزرگ به شکل مکعب را در ظرفیت های بالا تولید می کنند.
دستگاه یخساز قالبی باعث می شود یخ های شما در محلی نگهداری شوند و عرضه معتبر و مداوم از یخ های کریستالی شفاف در اشکال و اندازه های مختلف موجود باشد.داشتن یک دستگاه یخساز قالبی تجاری می تواند تفاوت زیادی در تجارت شما ایجاد کند.
کمپرسور یک وسیله مکانیکی است. که در صنایع مختلف، کاربردهای فراوانی دارد. کاری که کمپرسور انجام میدهد، ایجاد نیروی مکش لازم جهت کشیدن گاز مبرد از اواپراتور، متراکمکردن آن و فرستادن آن به کندانسور است. که در داخل کندانسور این گاز تبدیل به مایع میشود.
همچنین تبرید عنصر حیاتی در صنعت غذا و نوشیدنی است.. سیستم خنککننده محصولات غذایی و آشامیدنی را برای مدت طولانی حفظ میکند و از آلودگی میکروبیولوژیکی احتمالی جلوگیری میکند. دمای مناسب مهمترین عامل برای حفظ ایمنی مواد غذایی را تضمین میکند.
درسال ، یک تاجر به نام توماس مور Thomas More ظرف یخی جهت خنک نگهداشتن لبنیات در طی جابجایی بین مناطق مختلف تولید و ثبت کرد. در سال الیور اوانس Oliver Evans موفق به طراحی اولین دستگاه تبرید بر پایه بخار شد. او دستگاهی ساخت که توانایی تولید یخ با یک سیکل بسته را داشت. این کار، از مهمترین تلاشها در زمینه تاریخ ساخت سردخانه صنعتی است..