لازم به ذکر است. که این انبارها در دورانهای زندیه و قاجاریه در ایران بیشتر ساخته شد و در رباط کریم برای تامین یخ این منطقه و کاروانیان سه انبار یخی در فواصل مختلف وجود داشت که در اصطلاح محلی به یخچال معروف بودند. از این انبارها تا حدود سال پیش نیز است.فاده میشده است. که با جایگزین شدن یخچالهای برقی این انبارها عملاً است.فاده خود را از دست دادند.
هدف اصلی کارناوال این است. که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیت هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!
در سه طرف حیاط مرکزی سه ایوان وجود دارد که عرض این ایوانها حدود پنج متر است.. طرح ساختمان این کاروانسرا به طرح مسجد جامع ساوه شباهت دارد. این مسجد در فاصله تقریباً کیلومتری از کاروانسرا قرار گرفته. در مسجد جامع در دوران صفوی تغییرات جزئی انجام گرفته و تنها اختلاف مسجد جامع ساوه با کاروانسرای رباط کریم این است. که در کارونسرای سنگی فضای خالی گوشهها را با اتاقهای گنبد داری پر کردهاند.
همانند هر سیستم دیگری که از اجزاء مختلف تشکیل شده است.، سردخانه صنعتی هم دارای اجزاء مختلف است. که نیاز به بازدیدهای منظم و دورهای دارند و انجام منظم و به موقع این بازدیدها، باعث افزایش کارایی اجزاء مختلف و در نهایت عملکرد خوب و افزایش عمر سردخانه میشود.
بستنی را میتوان یکی از مناسب ترین خوراکی های فصول گرم به ویژه تابستان در نظر گرفت برای نگهداری این محصول در شکل و کیفیت اصلی نیاز به تجهیزاتی داریم که دمای مورد نیاز بستنی را بتواند تولید نماید. دمای مورد نیاز برای نگهداری بستنی - درجه سانتی گراد است. ؛ این میزان دما باعث میشود که بستنی شکل و کیفیت اصلی خود را حفظ کند اصولا بستنی به دلیل داشتن چربی و همچنین خامه، نیاز به دمای پایینی دارد تا بتواند شکل و آن حالت نرمی خود را حفظ نماید. اصولا از تجهیزات سرمایشی با کمپرسورهای دو مرحلهای برای این منظور است.فاده میشود.
دستگاه یخساز صنعتی محصولی است. که با تکنولوژی پیشرفته یخ را در احجام انبوده و کوتاه ترین زمان ممکن برای مصارف مختلف تولید می کند. بنابراین این تجهیزات دارای ظرفیت های گوناگونی هستند و بسته به عواملی چون مقیاس تولید و نیاز های کاربری، نوع تأسیسات، نوع دستگاه یخساز باید ظرفیت مناسبی را انتخاب کنید.
فرآیند یخ سازی توسط دستگاههای یخساز صنعتی به صورت کاملا اتوماتیک میباشد. همچنین تمامی مراحل از آبرسانی تا مرحله یخ سازی و نگهداری یخ در یک محیط کاملا سالم و بهداشتی انجام میشود. یخ تولید شده توسط این تجهیزات از شفافیت و کیفیت بالایی برخوردار میباشد.
یخساز های صنعتی دارای ظرفیت بسیار متنوعی از تن در ساعت تا تن در ساعت می باشند و به طور خاص، امکان ساخت دستگاههای یخساز در اندازههای مختلف امکان پذیر میباشد. مصرف کنندگان این تجهیز می توانند با توجه به نیاز و خواسته مشتریان، ظرفیت و اندازه مناسبی از این دستگاه را انتخاب کنند.