آبوهوای رودهن به دلیل نزدیکی به کوهستان و وجود باغات فراوان در آن، در بهار و تابستان بسیار مطبوع و دلپذیر است.. آبوهوای رودهن را باید نیمهکوهستانی بدانیم. اغلب روزهای زمستان هوای رودهن برفی و سرد است.. پاییز در رودهن هوا نسبت به تهران سرد اما نسبت به زمستان رودهن، مطبوعتر میشود.
البته جالب است. بدانید، روستاهایی نظیر جورد، مهرآباد، وسکاره، گلاهک، چناران، آردینه، نوده و یلقان دره و عباسآباد دارای دهیاری و شورا هستند و مابقی روستاها به دلیل ثابت نبودن جمعیت در فصول مختلف سال، فاقد شورا و دهیاری هستند.
پیست اسکی آبعلی قدیمی ترین پیست اسکی ایران است. که تجهیز آن بالای سال قدمت دارد و در شهر آبعلی قرار گرفته است.. بالابرهای این پیست در سال شروع به نصب شده است. و در حال حاضر مجهز به تله کابین، تله سیژ و تله اسکی است.. اولین هتل مدرن و اولین بنای بتونی ایران در سال برای اقامت و است.فاده گردشگران خارجی و ایرانی در این منطقه ساخته شده است..
سردخانه صنعتی به مجموعه ی تاسیسات یک ساختمان گفته می شود که برای نگهداری موادی که امکان فاسد شدن را دارند مورد است.فاده قرار می گیرند در واقع تجهیزات این ساختمان ها باعث تولید هوای سرد شده و دمای آن محل را پایین می آورند تا از فاسد شدن و خراب شدن مواد جلوگیری کنند . این سردخانه ها به طور عادی از اتاقهای بسیار زیادی تشکیل می شوند که هر اتاق با توجه به نیاز سرما دریافت کرده و مواد غذایی به خصوصی در هر اتاق قابل نگهداری است. و بسته به شرایط از سیستم فریونی یا آمونیاکی بهره گیری می کنند .
مدت زمان لازم برای هر بار تولید یخ در کارخانه یخ سازی بستگی به مدل دستگاه و ظرفیت تولید دارد، ولی معمولاً هر دور تولید یخ (شامل فرآیند پر کردن قالب ها، تشکیل یخ و تخلیه قالب ها) حدود ساعت طول می کشد و لذا بیشتر کارخانه های یخ سازی دارای دو شیفت کاری در شبانه روز هستند. البته برخی از کارخانه های تولید یخ امکان فعالیت در شیفت را نیز دارند.
کارل فون لیند Carl von Linde موفق شد مبرد تبدیل شده به گاز موجود در چرخه تبرید را مایع کند و آن را به ثبت برساند (این کار خود جزئی از تکنولوژی تبرید است.). تلاشهای او در این زمینه باعث ساخت ماشینی شد که از آمونیاک در سیکل تبریدش است.فاده میکرد. در سال اولین یخچال خانگی توسط فرد ولف ساخته شد.
برای راهاندازی سردخانه صنعتی تجهیزات را در اتاق دیگری نصب میکنند تا به محصولات آسیبی نرسد. به طور کلی سردخانهها به دو صورت قابل حمل که به راحتی میتوان آن را جابهجا نمود و نمونهای ثابت که به شکلی انبارگونه است. طراحی میشوند.
استفاده از سردخانههای صنعتی در قرن نوزدهم به بعد بسیار اوج گرفت که در ابتدا مساحتی به اندازه یخچالهای کوچک داشتند؛ اما امروزه با پیشرفت علم و فناوری این ابزارها نیز پیشرفت کردند به طوری که در مساحتهای مختلف و با توجه به مقدار مواد غذایی که باید نگهداری شوند