بعد از ورود آریایی ها مهم ترین قوم در بین آن ها ماده ها و پارس ها بودند که بعد از تلفیقی که بین آن ها صورت گرفت ماده با بومیانی که قبل از آن در این سرزمین زندگی می کردند این منطقه را بخش بندی کردند در این تقسیم بندی ماده ها به رماد رازی یا راگا ، راگس که در جنوب تهران بود قرار گرفت.
این منطقه قطب توسعه توریسم مذهبی است.ان تهران به شمار می رود. از ويژگی های دیگر منطقه می توان به همجواری با کوه بیبی شهربانو و حريم جنوبی شهر تهران، دسترسی مناسب با توجه به عبور کمربندی تهران (آزادگان) از شمال منطقه و نيز وجود ايستگاه های فعال مترو و امکان ارتباط سريع با تهران اشاره کرد.
شهر ری که از شمال به تهران، از جنوب به قم، از شرق به پاکدشت و ورامین و از غرب به رباط کریم و اسلامشهر و زرندیه محدود میشود، از سطح دریا در حدود متر ارتفاع دارد و فاصله آن تا مرکز تهران کیلومتر برآورد شده است.. براساس تقسیمات کشوری، این شهر دارای سه بخش اصلی فشاپویه، کهریزک و مرکزی است. و علاوه بر این، دهستان و روستا نیز در محدوده شهر ری قرار میگیرند. در این مقاله از
کارل فون لیند Carl von Linde موفق شد مبرد تبدیل شده به گاز موجود در چرخه تبرید را مایع کند و آن را به ثبت برساند (این کار خود جزئی از تکنولوژی تبرید است.). تلاشهای او در این زمینه باعث ساخت ماشینی شد که از آمونیاک در سیکل تبریدش است.فاده میکرد. در سال اولین یخچال خانگی توسط فرد ولف ساخته شد.
از دیگر مزایای دستگاه های جدید می توان به قابلیت جا به جایی آن ها نیز اشاره نمود که در دستگاه های قدیمی این مزیت وجود نداشته است.. همچنین دستگاه های جدید فضای کمی را اشغال می کنند و در داخل سوله ها نیز قرار می گیرند، این در حالی است. که دستگاه های قدیمی بسیار بزرگ و سنگین بودند و به فضای زیادی نیاز داشتند.
دما در تونل انجماد در حدود - درجه سلسیوس است.. کاربردهای تجاری تونلهای انجماد بسته به صنعتی که تونل انجماد در آن مورد است.فاده قرار میگیرد، بسیار زیاد و متنوع است.. با این حال، بیشترین است.فاده از تونل انجماد در صنایع غذایی و تولیدی دیده میشود. صنایعی که در تولید و توزیع ماهیهای آب شیرین و آب شور، میوهها و سبزیجات بستهبندی شده و انواع گوشتها فعالیت میکنند.
استفاده از سردخانههای صنعتی در قرن نوزدهم به بعد بسیار اوج گرفت که در ابتدا مساحتی به اندازه یخچالهای کوچک داشتند؛ اما امروزه با پیشرفت علم و فناوری این ابزارها نیز پیشرفت کردند به طوری که در مساحتهای مختلف و با توجه به مقدار مواد غذایی که باید نگهداری شوند
گازی که دارای خاصیت انتقال حرارت موثر هنگام تغییر حالت است. از طریق کمپرسور عبور می کند و فشار و دما را بالا می برد. در مرحله بعد ، گاز فشرده شده از طریق لوله های باریك ساخته شده به مایع تبدیل می شود. سپس مایع از یک دریچه انبساط و محفظه ای به نام تبخیر کننده عبور می کند ، جایی که مایع تبخیر می شود و به حالت گاز تغییر می کند. این فرآیند تبخیر همان چیزی است. که اثر خنک کننده را فراهم می کند ، زیرا گرما هنگام تبخیر جذب می شود و اطراف آن خنک می شود و اینگونه تبرید اتفاق می افتد.