این درخت در محوطه عمارت و باغ نظام السلطان قرار دارد. باغ نظامالسطان در مرکز شهر لواسان کوچک است. و علت شهرت این چنار، عمر طولانی آن است.. گفته میشود، این چنار در حدود ۵ سال عمر دارد. در زیر این درخت، چشمهای جاریست و در گذشته چنار نظامالسلطان، پنج تنه قطور و بزرگ و گسترده داشته اما با گذشت سالیان طولانی، تنها دو تنه از آن باقی مانده است..
وقتی به منطقهای سفر می کنید، امتحان کردن غذاهای محلی آن منطقه شما را با فرهنگ آن محل آشنا میکند. مردم لواسان نیز در فصلهای مختلف غذاهای محلی خود را طبخ و میل میکنند. برخی از این غذاها در دیگر شهرهای اطراف لواسان نیز دیده میشود. اما مهمترین غذاهای محلی لواسان به شرح زیر است..
اولین ویژگی روستای افجه که آن را محبوب کرده است. مسیر دسترسی بسیار راحت به آنچه از تهران و چه از لواسان است.؛ و اما دومین ویژگی منحصربهفرد افجه قرارگیری دشتی دیدنی در این روستا است. که از آن با نام دشت هویج یاد میشود. اگر ساکن تهران هستید خوب است. بدانید که اینجا یکی از خاصترین مقاصد سفر یکروزه در اطراف پایتخت است..
در سالهای اخیر، تونلهای انجماد انتخابی برای کارخانهها و تولیدکنندگان بوده است.. با افزایش تقاضا برای محصولاتی که در تمام طول سال در دسترس هستند، تولیدکنندگان محصولات غذایی بیش از هر زمان دیگری تحت فشار هستند. با این حال، فقط فریز کردن محصولات کافی نیست. فناوری انجماد مورد است.فاده باید به اندازه کافی خوب باشد تا کیفیت، طعم و بافت محصول را حفظ کند. اینجاست که تونلهای انجماد وارد عمل میشوند.
دمای کار در این نوع سردخانه های صنعتی حدود ۸- درجه سلسیوس است.. کارایی سردخانههای بالای صفر دقیقاً بر عکس سردخانههای صنعتی زیر صفر است.، چون هدف ابزار سرمایشی زیر صفر منجمدکردن محصولات میباشد اما در سردخانه صنعتی بالای صفر هدف فقط خنککردن محصولات است..
از دیرباز مردم با یخ و است.فاده از آن کاملا آشنا بوده اند با پیشرفت صنعت الخصوص صنعت سرمایش و ساخت اولین کارخانه یخسازی در سال دستگاه یخساز پا به عرصه وجود گذاشت با پیشرفت روزافزون یخسازی و فروش و تولید و مصرف یخ یکی از اقتصادی ترین تجارت جهان گردید. تاریخچه پیدایش یخساز یا همان دستگاه یخساز صنعتی بر می گردد به انسان های اولیه که برای حفظ مواد غذایی از چاه ها و غارهای زیر زمینی و چشمه ها است.فاده می کردند و همچنین آب انبارها که بعد از گذر از مراحل اولیه برای حفظ آب یخ مورد است.فاده قرار می گرفت و به این مکان ها به عنوان یخ ساز طبیعی می نگریستند و به آنها یخچال یا یخدان می گفتند.
سردخانههای بالای صفر را سردخانه کوتاه مدت یا بلند مدت نیز مینامند. سردخانه کوتاه مدت معمولاً با ورود محصول و جایگزینی سریع آن همراه است.؛ بسته به نوع محصول، زمان نگهداری از یک تا دو روز به یک هفته یا بیشتر تغییر میکند، اما به ندرت از روز بیشتر میشود. البته گاهی اوقات مدت زمان نگهداری محصول در این سردخانهها بیشتر از این مدت زمان است..
بیشتر محصولات را نمیتوان در دمای پایین نگهداری کرد، چون باعث نابودشدن بافت فیزیکی و شیمیایی محصول میشود و به تدریج کیفیت کالا را پایین میآورد. بنابراین به سردخانههایی نیاز است. که دمای بالای صفر داشته باشند. معمولاً از سردخانههای صنعتی بالای صفر زمانی است.فاده میشود که محصول را برای مدت کوتاهی در سردخانه نگه میدارند. دمای نگهداری سردخانه صنعتی بالای صفر + تا + درجه سانتی گراد است..