زمین حاصلخیز و کشاورزی مناسب زمینهٔ مناسبی برای دامپروی بهحساب میآید که بهخوبی در این منطقه مهیاست. در پیشوا ۵واحد دامداریِ پرواری، فرصت پرورش بیش از راس دام را فراهم آوردهاست که از آنها سالانه حدود ۵تن
زمین حاصلخیز و کشاورزی مناسب زمینهٔ مناسبی برای دامپروی بهحساب میآید که بهخوبی در این منطقه مهیاست. در پیشوا ۵واحد دامداریِ پرواری، فرصت پرورش بیش از راس دام را فراهم آوردهاست که از آنها سالانه حدود ۵تن
پیشوا آب و هوای معتدل و نیمهخشک و در دشتها آب و هوای صحرایی مختص خود را دارد، نسبت به گرمسار و ورامین معتدل تر است. ولی شبهای زمستانی سردتری دارد. درجه حرارت پیشوا بین - درجه در زمستان و ۵+ درجه در تابستان در نوسان است.. در بهار و پاییز به علت وجود درختان فراوان و مصونیت از آلودگیهای تهران هوای فرحبخش و دلنشینی دارد.
انبار های سرد بیشترین کاربرد را در صنایع غذایی دارند. به لطف ظهور سردخانهها، می توان مواد غذایی، محصولات کشاورزی، میوهها، سبزیجات تمیز، گل های تازه، دارو های خاص با شرایط نگهداری ویژه، لبنیات و سایر محصولات تخمیری یا حتی بذر گیاهان را برای مدت طولانی با کیفیت اولیه حفظ و نگهداری کرد.
استفاده از سردخانه برای نگهداری مواد غذایی از روشهای قدیمی و پایه برای حفظ کیفیت مواد غذایی و جلوگیری از روند فساد بوده است. باغداران ،عرضه کنندگان مواد پروتئینی و لبنیات به راحتی می توانند با است.فاده از سردخانه مدیریت عرضه خود را بهینه کرده و سود آوری را افزایش دهند سردخانه ها در دسته بندی های متفاوتی قرار می گیرند ولی به طور کلی به دو دسته آمونیاکی و فریونی تقسیم می شوند سردخانه ها از لحاظ دمای کاری دارای دو نوع بالای صفر که کاربرد عمده آن نگهداری میوه ، دارو و لبنیات و زیر صفر که کاربرد این سردخانه در نگهداری گوشت ، مرغ و ماهی است. و دسته سومی که به منظور سردکردن سریع مواد غذایی کاربرد دارد تونل انجماد نامیده شود. چهارمین دسته سردخانه، برای نگهداری بستنی است.فاده شده و سردخانه دو مرحله ای نامیده میشود.
دمای کار در این نوع سردخانه های صنعتی حدود ۸- درجه سلسیوس است.. کارایی سردخانههای بالای صفر دقیقاً بر عکس سردخانههای صنعتی زیر صفر است.، چون هدف ابزار سرمایشی زیر صفر منجمدکردن محصولات میباشد اما در سردخانه صنعتی بالای صفر هدف فقط خنککردن محصولات است..
سیستم تبرید وظیفه تأمین سرمایش مورد نیاز برای تولید یخ را بر عهده دارد. این سیستم معمولاً از نوع تبرید تراکمی بخار است. و لذا چهار بخش اصلی دارد که عباتند از اواپراتور، کمپرسور، کندانسور و شیر انبساط. همچنین سیستم کنترل، شیرآلات و تابلو برق از جمله بخش های جانبی سیستم تبرید محسوب می شوند.
همچنین تبرید عنصر حیاتی در صنعت غذا و نوشیدنی است.. سیستم خنککننده محصولات غذایی و آشامیدنی را برای مدت طولانی حفظ میکند و از آلودگی میکروبیولوژیکی احتمالی جلوگیری میکند. دمای مناسب مهمترین عامل برای حفظ ایمنی مواد غذایی را تضمین میکند.