به دلیل اینکه جاذب قوی رطوبت میباشد باید در ظروف دربسته نگهداری شود. همچنین در دمای بالای درجه نگهداری نشود. از پخش شدن ماده در محیط و نفوذ به خاک و مجراهای آب و فاضلاب جلوگیری شود. کلرید کلسیم در مقادیر معمولی که در مواد غذایی مورد است.فاده قرار میگیرد، سمی نیست. اما خطر اصلی آن به دلیل خاصیت خشک کنندگی آن و واکنش گرمازا هنگام حل شدن در آب می باشد.
اگر به لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات غذایی نگاه کنید، به احتمال زیاد کلرید کلسیم را در لیست مشاهده خواهید کرد. یافتن کلرید کلسیم در مواد غذایی بسیار رایج است.، زیرا این ماده نگهدارنده ای است. که هم در صنایع غذایی و هم در صنعت نوشیدنی است.فاده می شود تا از فاسد شدن این مواد جلوگیری کند. کلرید کلسیم به دلیل توانایی در جذب رطوبت اغلب به عنوان یک عامل سفت کننده در غذاها است.فاده میشود. به این معنا که کمک میکند تا زمانی که غذاها در قفسههای فروشگاه هستند، لطیف نشوند مخصوصا غذاهای کنسرو شده.
سایر کاربردهای صنعتی شامل است.فاده به عنوان یک افزودنی در پلاستیک، به عنوان کمک زهکشی برای تصفیه فاضلاب، به عنوان یک افزودنی در کپسول های آتش نشانی، به عنوان یک افزودنی در داربست کنترل در کوره بلند، و به عنوان یک رقیق کننده در نرم کننده های پارچه است..
آزمایش PT عملکرد مسیر خارجی انعقاد و PTT مسیر داخلی انعقاد را بررسی می کند. این آزمایش بسیار سریع انجام می شود و در مقایسه با مقایر است.اندارد و افراد سالم بررسی می شود. میزان PT نرمال در فردی تا / ثانیه و میزان نرمال دیگری تا ثانیه می باشد. در مرحله بعد ترومبوپلاستین بافتی و یون کلسیم به پلاسمای بیمار اضافه شده و زمان صرف شده جهت انعقاد پلاسما اندازه گیری می شود. لازم به ذکر است. که آزمایش PT بعضی از بخش های مسیر انعقاد را بررسی می کند و به سایر مراحل مانند مسیر فیزیولوژیک نمی پردازد.
هدف این تست بررسی سیستم داخلی و مسیر مشترک در انعقاد خون (ارزیابی فاکتورهای XII HMWK ، PK ، XI ،IX ، VIII) می باشد.در آزمایش PTT فعالشده یا APTT حجمهای مساوی از محلول حاوی سطوح با شارژ منفی و فسفولیپیدی برای فعال کردن فاکتورهای تماسی بهویژه به همراه پلاسمای بیمار در درجه انکوبه شده و بعد از تا ۵ دقیقه