آب نمک ها به حفظ قوام گلهای حفاری و افزودن چگالی به آنها کمک می کند تا گل ها بتوانند بر فشارها سازند و در نتیجه بر مقادیر نفت، گاز و آب در مکان های خاص غلبه کنند. این آب نمک ها همچنین از هیدراتاسیون خاک رس و سیل جلوگیری می کنند و وزن مورد نیاز را به گل ها اضافه می کنند.
به دلیل اینکه جاذب قوی رطوبت میباشد باید در ظروف دربسته نگهداری شود. همچنین در دمای بالای درجه نگهداری نشود. از پخش شدن ماده در محیط و نفوذ به خاک و مجراهای آب و فاضلاب جلوگیری شود. کلرید کلسیم در مقادیر معمولی که در مواد غذایی مورد است.فاده قرار میگیرد، سمی نیست. اما خطر اصلی آن به دلیل خاصیت خشک کنندگی آن و واکنش گرمازا هنگام حل شدن در آب می باشد.
از آنجا که کلسیم کلرید در آب محلول است. میتواند به عنوان منبع یون های کلسیم در محلول های آبی مورد است.فاده قرار گیرد. این ویژگی می تواند برای جابجایی یون ها از محلول مفید باشد. به عنوان مثال، فسفات توسط کلسیم از محلول توسط کلسیم طبق واکنش زیر جابجا میشود:
کلرید کلسیم را می توان به عنوان درمان داخل وریدی برای درمان هیپوکلسمی (کلسیم پایین سرم) تزریق کرد. میتوان از آن برای نیش حیوانات یا حشرات (مانند نیش عنکبوت و ..)، واکنش های حساسیتی، به ویژه هنگامی که با کهیر مشخص میشود، است.فاده کرد.
اگر به لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات غذایی نگاه کنید، به احتمال زیاد کلرید کلسیم را در لیست مشاهده خواهید کرد. یافتن کلرید کلسیم در مواد غذایی بسیار رایج است.، زیرا این ماده نگهدارنده ای است. که هم در صنایع غذایی و هم در صنعت نوشیدنی است.فاده می شود تا از فاسد شدن این مواد جلوگیری کند. کلرید کلسیم به دلیل توانایی در جذب رطوبت اغلب به عنوان یک عامل سفت کننده در غذاها است.فاده میشود. به این معنا که کمک میکند تا زمانی که غذاها در قفسههای فروشگاه هستند، لطیف نشوند مخصوصا غذاهای کنسرو شده.