میانگین دریافت کلرید کلسیم به عنوان افزودنی های غذایی برای افراد تا میلی گرم در روز برآورد شده است.. مصرف محصولات غلیظ یا خالص کلرید کلسیم ممکن است. باعث تحریک یا زخم معده شود. فرم بی آب توسط FDA به عنوان کمک بسته بندی برای اطمینان از خشکی تایید شده است..
اگر به لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات غذایی نگاه کنید، به احتمال زیاد کلرید کلسیم را در لیست مشاهده خواهید کرد. یافتن کلرید کلسیم در مواد غذایی بسیار رایج است.، زیرا این ماده نگهدارنده ای است. که هم در صنایع غذایی و هم در صنعت نوشیدنی است.فاده می شود تا از فاسد شدن این مواد جلوگیری کند. کلرید کلسیم به دلیل توانایی در جذب رطوبت اغلب به عنوان یک عامل سفت کننده در غذاها است.فاده میشود. به این معنا که کمک میکند تا زمانی که غذاها در قفسههای فروشگاه هستند، لطیف نشوند مخصوصا غذاهای کنسرو شده.
کلرید کلسیم در دمای اتاق جامد است. ولی به حالت محلول نیز وجود دارد. این ماده حلالیت زیادی در آب داشته و غالبا به صورت آب پوشیده و معمولا با ملکول آب همراه است.. این ترکیب به شدت رطوب را جذب میکند و به عنوان جاذب رطوبت شناخته میشود. ویژگی جالب این مولکول آزاد کردن گرما در حین حل شدن در آب میباشد که به دلیل بالا بودن آنتالپی حلالیت این ماده است..
آزمایش PT عملکرد مسیر خارجی انعقاد و PTT مسیر داخلی انعقاد را بررسی می کند. این آزمایش بسیار سریع انجام می شود و در مقایسه با مقایر است.اندارد و افراد سالم بررسی می شود. میزان PT نرمال در فردی تا / ثانیه و میزان نرمال دیگری تا ثانیه می باشد. در مرحله بعد ترومبوپلاستین بافتی و یون کلسیم به پلاسمای بیمار اضافه شده و زمان صرف شده جهت انعقاد پلاسما اندازه گیری می شود. لازم به ذکر است. که آزمایش PT بعضی از بخش های مسیر انعقاد را بررسی می کند و به سایر مراحل مانند مسیر فیزیولوژیک نمی پردازد.
از آنجا که کلسیم کلرید در آب محلول است. میتواند به عنوان منبع یون های کلسیم در محلول های آبی مورد است.فاده قرار گیرد. این ویژگی می تواند برای جابجایی یون ها از محلول مفید باشد. به عنوان مثال، فسفات توسط کلسیم از محلول توسط کلسیم طبق واکنش زیر جابجا میشود: