بهطور طبیعی، فکر مصرف هر چیزی که با “حصیر کپک ” درگیر باشد، میتواند مردم را از این ماده فرار دهد. خصوصاً ازآنجاکه این نوع خاص از قارچ در شرایط دیگر عامل اصلی فساد مواد غذایی است. و حتی میتواند باعث ایجاد برخی از انواع ذاتالریه شود.
اسید سیتریک را میتوان اندازهگیری و به دستورالعملهای غذایی اضافه نمود یا بهعنوان یک ماده تشکیلدهنده یا بهعنوان جایگزینی برای اسیدهای دیگر مانند آبلیمو یا سرکه آن را در نظر گرفت. بهعنوانمثال، هنگام کنسرو گوجهفرنگی، میتوان برای هر یکچهارم گوجهفرنگی از / قاشق چایخوری
تاکنون، نظر غالب پزشکی نشان میدهد که هیچچیز خیلی جدی برای نگرانی در مورد این ماده وجود ندارد. هیکی میگوید: “متخصصان پزشکی به این نگرانیهای مربوط به کپک قارچ پاسخ دادهاند و گفتهاند که چنان تصفیهشده است. که هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد “.
همچنین از کاهش رنگ و طعم در میوه های منجمد با خاصیت آنتی اکسیدانی و به دام انداختن فلزات کمیاب جلوگیری می کند. درکنسرو سبزیجات نیز برای جلوگیری از رشد میکروب ها و کاهش pH است.فاده میشود. مونواستیل سیترات میتواند به عنوان یک آنتی اکسیدان در چربیها و روغنها است.فاده شود. این ترکیب نسبت به اسید خالص راحتتر ترکیب میشود.
در واقع، ممکن است. برخی از افراد کمی بیشتر از دیگران مراقب باشند. جولسون، متخصص تغذیه، میگوید: “اسید سیتریک به طور کلی توسط USDA (وزارت کشاورزی ایالاتمتحده آمریکا) ” بیخطر “شناخته میشود (به عنوان GRAS یا یک ماده افزودنی مجاز)، اما گزارشهایی مبنی بر ایجاد سیتریک اسید در زخمهای شانکر، درماتیت آتوپیک، واکنشهای التهابی و ناراحتی معده در برخی افراد وجود دارد. وی افزود: “افرادی كه نسبت به كپك یا مخمر حساس هستند یا به ذرت، چغندر، قند نیشكر و نشاسته حساس هستند، ممكن است. بخواهند از مصرف اسید سیتریک خودداری كنند؛ زیرا این مواد در تولید اسید سیتریک است.فاده میشود.”