از اسید سیتریک علاوه بر است.فاده در محصولات تمیزکننده، در صنایع مختلف دیگری ازجمله مراقبتهای شخصی، صنایع کشاورزی، مواد غذایی، دارویی و آبکاری است.فاده میشود. در صنایع غذایی بهعنوان ماده نگهدارنده، طعمدهنده و برای شستشوی سبزیجات مورد است.فاده قرار میگیرد.
درتهیه آسپرین و برای خوش طعم کردن داروها و قرص های جوشان نیز است.فاده میشود زیرا در هنگام حل شدن در اثر برقراری پیوند با کربنات ها و بی کربنات ها تولید دی اکسید کربن میکند و به عنوان حلال در تهیه برخی داروها و به عنوان چاشنی جهت خوش طعم کردن داروها به کار میرود.
اسید برای فعال کردن پکتین برای تنظیم ژله لازم است. و قند را به شکر تبدیل می کند (برای حل کردن قند لازم نباشد ژله جوشیده شود). اگر اسید کافی نباشد، ژل تشکیل نمی شود و اگر بیش از حد وجود داشته باشد، ژله حالت مایع نخواهد گرفت. زغال اخته، هلو، گلابی اغلب میوه های کم اسید هستند. برای ژله این میوه ها می توان از اسید سیتریک یا آبلیمو برای افزایش سطح اسید است.فاده کرد. ۵ میلی لیتر ( قاشق غذاخوری) به ۵ میلی لیتر ( فنجان) آب آماده اضافه کنید.
برای روغن های که فسفاتید پایین دارند، مثل روغن هسته خرما و روغن زیتون فرایند تخلیه بسیار ساده است.: کافی است. که چربی را با مقدار کمی از یک اسید نرم کننده قوی مانند اسید فسفریک یا سیتریک مخلوط کرده، تا فسفاتید های غیر هیدراته (NHP) به فسفاتید اسید (PA) و نمک کلسیم یا منیزیم بی فسفات جدا شوند. هر دو ماده در فرآیند حذف می شوند. اضافه کردن مقدار بسیار کمی اسید سیتریک به روغن سرخ کردنی می تواند جذب اکسیژن را کاهش دهد و به مواد غذایی که در آن روغن سرخ شده است. تازگی بدهد.
مونوهیدرات نقش عمدهای در صنایع نساجی، غذایی ،دارویی، فلزی و شیمیایی دارد. ذوب اسیدسیتریک مونو هیدرات میتواند باعث تولید انیدرید ایتاکونیک شود. کریستالهای اسید سیتریک مونوهیدرات میتواند آب را تا درجه سانتیگراد حفظ کنند.