به دلیل طعم و مزه و شکل و ظاهری مشابه نمک به "نمک ترش" نیز معروف است.. هر چند که طعم تلخی دارد، ولی زمانی که با غذا مخلوط میشود، طعمی ترش یا اسیدی به آن غذا میدهد. از این ماده به عنوان یک طعمدهنده در ساخت ویتامین ث و در تهیه نوشیدنیهای گازدار است.فاده میشود. از آن در آب نبات ترش هم است.فاده میشود. پوشش پودری سفید رنگ آب نباتها اسید سیتریک است. در آماده سازی گوشت، از آن میتوان به عنوان یک نرم کننده است.فاده کرد، به این دلیل که میتواند باعث شکسته شدن پروتئینهای گوشت شود. به عنوان یک عامل تمیزکننده طبیعی هم است.فاده میشود.
ممکن است. اسید سیتریک به محصولات پاککننده تجاری اضافه شود؛ زیرا میتواند باعث جمع شدن آب سخت روی ظروف و ظروف شیشهای شود. همچنین میتواند برای از بین بردن لکههای قهوه و چای، تغییر رنگ زرد / قهوهای و لکههای مایع و ادرار است.فاده شود. برخی از محصولات تجاری حاوی اسید سیتریک مبتنی بر آب هستند و میتوانند باعث خوردگی فلزات شوند. برای به حداقل رساندن و جلوگیری از زنگ زدگی، فلز را پس از تمیز کردن خشک کنید. الکل سیتریک اسید میتواند اسید موجود در یک غذا یا نوشیدنی را متعادل کند. شراب سازان برای بهبود طعم و مزه بعضی اوقات آن را به محصولات خود اضافه میکنند.
تعداد زیادی از میکروارگانیسم ها از جمله باکتری ها، قارچ ها و مخمرها برای تولید اسید سیتریک مورد است.فاده قرار گرفته اند. با این حال، اکثر آنها قادر به تولید محصولات قابل قبول تجاری نیستند. این واقعیت را می توان اینگونه توضیح داد که اسید سیتریک متابولیت متابولیسم انرژی است. و تجمع آن فقط در شرایط عدم تعادل شدید به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
این ماده یک اسیدآلی ضعیف است. که دارای فرمول شیمیایی CHO می باشد.این ماده به طور طبیعی در مرکبات تولید می شود.دربیوشیمی،آنرا به عنوان یک واسطه درچرخه ای موسوم به چرخه اسید سیتریک می شناسند،این چرخه در متابولیسم همه موجودات هوازی رخ می دهد.هرساله بیش از یک میلیون تن اسید سیتریک تولید می شود.این ماده به عنوان یک اسید فایر برای طعم دهندگی به مواد غذایی است.فاده م شود.
همانطور که میدانید ، اسید سیتریک به عنوان یک ماده نگه دارنده طبیعی یکی از محصولات پرکاربرد در صنایع مختلف محسوب می شود. برخورداری از خصوصیت هایی مانند حلالیت بالا این ماده شیمیایی در آب، ترش کنندگی و ایجاد طعم دلپذیر، خواص بافری و غیر سمی بودن آن در حجم زیاد باعث افزایش کاربرد وسیع آن در صنایع غذایی و آشامیدنی شده است.. حدود درصد از این اسید و نمکهایش در صنایع غذایی نیز کاربرد دارد.