اسید سیتریک Citric acid باعث تحریک شدید چشم می شود.تماس تصادفی باچشم ها ممکن است. رخ دهد با فشردن میوه یا تماس دست ها با چشم.هنگام کار با اسید سیتریک درآزمایشگاه باید از عینک محافظ است.فاده شود .درصورت تماس با اسید،چشم ها باید فورا با آب فراوان شستشو شوند.
سازمان غذا و داروی ایالاتمتحده (FDA) اظهار داشت که اسید سیتریک بهعنوان یک افزودنی مستقیم غذایی بهعنوان یک ماده بی خطر (GRAS = افزودنی مجاز) شناخته میشود. از سال ، تقریباً درصد تولید سیتریک اسید تولیدشده در جهان از قارچ Aspergillus niger تولید میشود که بیشتر به عنوان کپک یا قارچ سیاه شناخته میشود. قارچ یا کپک سیاه، قندها را به صورتی که در قسمتهای قبل نیز بیان کردیم، به این نوع اسید تبدیل میکند و در این حالت، همچنین از تخمیر این نوع ماده، با توجه به گفته FDA و تحت توصیههای آن، میتوان در محصولات دارویی و مواد آرایشی است.فاده کرد.
اسید سیتریک به عنوان یک افزودنی در نوشیدنی های مختلف برای بهبود طعم و مزه است.فاده می شود. همچنین برای حفظ نوشیدنی برای مدت زمان طولانی است.فاده می شود. اولین انتخاب برای است.فاده به عنوان یک تنظیم کننده اسید است.، زیرا دارای مزایای دیگری نیز مانند افزایش فعالیت آنتی اکسیدان های مفید و اضافه کردن عطر است.. مصرف ۵ میلی گرم اسید سیتریک در روز هیچ اثر مضری ندارد.
افزودن اسیدهای آلی به نان باعث افزایش طول عمر آن برای نگهداری تا بیش از روز می شود و این مدت زمان به اسید و نسبت آن بستگی دارد. همچنین اسید سیتریک به عنوان یک تهویه خمیر در تولید نان تجاری است.فاده می شود و باعث می شود که خمیر بیشتر الاستیسیته و عمر طولانی تر داشته باشد. شما می توانید اسید را به نان خامه ای یا نان خمیر ترش اضافه کنید. هیچ بویی توسط این نوع اسید اضافه نشده است.، فقط مزه ترش می دهد.
اسید سیتریک (CA) یک واسطه جهانی برای متابولیسم گیاهی و جانوری است.. این یک ماده شیمیایی فرآوری شده و به طور گسترده در سراسر جهان به عنوان یک مکمل دارویی عالی است.فاده میشود. قابل توجه است. که اسید سیتریک دارای ویژگیهای مهم مختلف است.. زیست تخریبپذیری، زیست سازگاری، آب دوستی، ایمنی، و غیره. بنابراین، CA به طور گسترده در بسیاری از بخشها از جمله مواد غذایی، نوشیدنیها، داروها، مواد مغذی، و لوازم آرایشی به عنوان طعم دهنده، عامل جداکننده، عامل بافر و غیره است.فاده میشود. یک ماده معمولی برای تنظیم pH آرایشی و به عنوان یک شلاتور یون فلزی در سیستمهای آنتی اکسیدانی. علاوه بر این، از آن برای بهبود طعم مواد دارویی مانند شربتها، محلولها، اکسیرها و غیره است.فاده میشود.