طعم مشخصی از سس مایونز به طور عمده از افزودن خردل، که حاوی ایزوتیوسیانات است.، مشتق می شود. این ایزوتیوسیانات ها در محلول آبی با افزودن اسید سیتریک پایدار می شوند. مقدار مناسب اسید در سس باعث از بین بردن باکتری های مضر می شود. اسید سیتریک یا سدیم ممکن است. در مقادیر زیاد حدود ٫۵% است.فاده شوند.
بهطور طبیعی، فکر مصرف هر چیزی که با “حصیر کپک ” درگیر باشد، میتواند مردم را از این ماده فرار دهد. خصوصاً ازآنجاکه این نوع خاص از قارچ در شرایط دیگر عامل اصلی فساد مواد غذایی است. و حتی میتواند باعث ایجاد برخی از انواع ذاتالریه شود.
حتی اگر شما یک عکسبرداری یا تبلیغ کامل با محصولات خود انجام نمیدهید، سیتریک اسید زمانی مفید است. که میتوانید با آن برای خود سس گوآکامول درست کنید و نمیخواهید تا زمانی که منتظر مهمان هستید، قهوهای شود و یا به جای آنکه گوآک را در آب آهک غوطهور کنید.
وقتی از اسید سیتریک در محصولات مراقبت شخصی، غذا یا دارو است.فاده میشود، بایستی قبل از تولید، مقدار آن با توجه به توصیه سازمان غذا و داروی ایالاتمتحده (FDA) کنترل شود. برای سایر کاربردها مانند سموم دفع آفات و محصولات تمیزکننده، است.فاده از این ماده تحت نظارت و توصیه آژانس حفاظت از محیطزیست (EPA) کنترل میشود. آخرین باری که این نوع اسید به صورت رسمی موردبررسی قرار گرفت را میتوان در سال دانست که توسط EPA یا سازمان حفاظت از محیطزیست آمریکا انجامشده بود.
از این اسید و نمک هایش در تهیه محلول های ضد انعقاد خون مانند تری سدیم سیترات است.فاده میشود که از طریق تشکیل کمپلکس یون کلسیم از انعقاد خون جلوگیری میکند و برای بیمارانی که بعد از هر گونه حادثه ای دچار خون ریزی شدید هستند است.فاده می شود.