Sale Citric acid In Dehak Industrial City

Citric acid-1
Citric acid-2

Presentation of businesses
You can introduce your business services or products in this section.
For this purpose, be in touch with us.



طعم مشخصی از سس مایونز به طور عمده از افزودن خردل، که حاوی ایزوتیوسیانات است.، مشتق می شود. این ایزوتیوسیانات ها در محلول آبی با افزودن اسید سیتریک پایدار می شوند. مقدار مناسب اسید در سس باعث از بین بردن باکتری های مضر می شود. اسید سیتریک یا سدیم ممکن است. در مقادیر زیاد حدود ٫۵% است.فاده شوند.

به‌طور طبیعی‌، فکر مصرف هر چیزی که با “حصیر کپک ” درگیر باشد، می‌تواند مردم را از این ماده فرار دهد. خصوصاً ازآنجاکه ‌این نوع خاص از قارچ در شرایط دیگر عامل اصلی فساد مواد غذایی است. و حتی می‌تواند باعث ‌ایجاد برخی از انواع ذات‌الریه شود.

حتی اگر شما یک عکس‌برداری یا تبلیغ کامل با محصولات خود انجام نمی‌دهید‌، سیتریک اسید زمانی مفید است. که می‌توانید با آن برای خود سس گوآکامول درست کنید و نمی‌خواهید تا زمانی که منتظر مهمان هستید، قهوه‌ای شود و یا به جای آنکه گوآک را در آب آهک غوطه‌ور کنید.



( Sale ) `s other