از اسید سیتریک علاوه بر است.فاده در محصولات تمیزکننده، در صنایع مختلف دیگری ازجمله مراقبتهای شخصی، صنایع کشاورزی، مواد غذایی، دارویی و آبکاری است.فاده میشود. در صنایع غذایی بهعنوان ماده نگهدارنده، طعمدهنده و برای شستشوی سبزیجات مورد است.فاده قرار میگیرد.
مواد اسیدی نقش مهمی در پخت کیک دارند. آنها طعم ها را اضافه و تقویت می کنند و همچنین به خمیرمایه و لطیف شدن کیک کمک می کنند. اسیدیته خمیر می تواند از طیف گسترده ای از منابع از جمله سرکه، آب لیمو، شکلات، قهوه، شکر قهوه ای، میوه ها و سبزیجات حاصل شود.
وقتی از اسید سیتریک در محصولات مراقبت شخصی، غذا یا دارو است.فاده میشود، بایستی قبل از تولید، مقدار آن با توجه به توصیه سازمان غذا و داروی ایالاتمتحده (FDA) کنترل شود. برای سایر کاربردها مانند سموم دفع آفات و محصولات تمیزکننده، است.فاده از این ماده تحت نظارت و توصیه آژانس حفاظت از محیطزیست (EPA) کنترل میشود. آخرین باری که این نوع اسید به صورت رسمی موردبررسی قرار گرفت را میتوان در سال دانست که توسط EPA یا سازمان حفاظت از محیطزیست آمریکا انجامشده بود.
این اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل می کند که به بهبود پوست کمک می کند،و از این طریق مانع از تضعیف پوست و ایجاد پیری می شود.علاوه بر این ،دارای خواصی است. که باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد روی پوست و رشد آن است..با این حال،قرار گرفتن بیش از حد در معرض اسید سیتریک ممکن است. آسیب زا باشد،زیرا ممکن است. باعث تحریک پوست شود.
اسیدی شدن گوشت می تواند باعث بهبود بافت شود با این وجود حساسیت به اکسیداسیون لیپید را نیز افزایش می دهد. ظرفیت نگهداری آب و حساسیت عضله گوشت گاو با اضافه شدن اسید سیتریک درpH،٫۵ به طور قابل توجهی افزایش پیدا می کند. اکسیداسیون لیپید در گوشت گاو پخته شده و عضله آسیاب شده با اسید مهار می شود. نتایج نشان می دهد که این نوع اسید باعث تنظیم pH و عامل مهار اکسیداسیون لیپید در گوشت گاو است.. بهترین روش اسیدپاشی برای گوشت گاو، اسید سیتریک است.. زیرا هم در بهبود بافت و هم در مهار اکسیداسیون لیپید موثر است..