مونوهیدرات نقش عمدهای در صنایع نساجی، غذایی ،دارویی، فلزی و شیمیایی دارد. ذوب اسیدسیتریک مونو هیدرات میتواند باعث تولید انیدرید ایتاکونیک شود. کریستالهای اسید سیتریک مونوهیدرات میتواند آب را تا درجه سانتیگراد حفظ کنند.
محصول تولیدی در صنعت مرکبات ایتالیا بهمنظور تولید سیترات کلسیم با هیدروکسید کلسیم ترکیب میشود. سپس این مورد جداشده و با است.فاده از محلول رقیق اسیدسولفوریک به اسید تبدیل میشود. روشهای دیگر تولید سیتریک اسید شامل یک فرآیند تخمیر با است.فاده از قارچهای Aspergillus niger است. که با است.فاده از محلول ساکارز یا گلوکز اسید سیتریک از قند تولید میشود (که در قسمت قبل بهطور کاملتر آن را توضیح دادیم).
اسید سیتریک مونوهیدرات یک ترکیب اسیدی از مرکبات است.. سیترات یک واسطه اصلی در متابولیسم و بهعنوان یک نقطه شروع در چرخه کربس است.. اسید سیتریک مونوهیدرات یکی از مجموعه ترکیباتی است. که مسئول اکسیداسیون فیزیولوژیکی چربیها، کربوهیدراتها و پروتئینها به دیاکسید کربن و آب است..
در سال ، تولید سالانه در سراسر جهان حدود تن بود. بیش از ۵ درصد از این حجم در چین تولید شد. بیش از ۵٪ این ماده به عنوان تنظیم کننده اسیدیته در نوشیدنی ها، ٪ در سایر مواد غذایی، ٪ برای کاربردهای مواد شوینده و ٪ برای کاربردهای مربوطه به غیر از مواد غذایی مانند لوازم آرایشی، دارو و صنایع شیمیایی است.فاده می شود.
برای روغن های که فسفاتید پایین دارند، مثل روغن هسته خرما و روغن زیتون فرایند تخلیه بسیار ساده است.: کافی است. که چربی را با مقدار کمی از یک اسید نرم کننده قوی مانند اسید فسفریک یا سیتریک مخلوط کرده، تا فسفاتید های غیر هیدراته (NHP) به فسفاتید اسید (PA) و نمک کلسیم یا منیزیم بی فسفات جدا شوند. هر دو ماده در فرآیند حذف می شوند. اضافه کردن مقدار بسیار کمی اسید سیتریک به روغن سرخ کردنی می تواند جذب اکسیژن را کاهش دهد و به مواد غذایی که در آن روغن سرخ شده است. تازگی بدهد.