از این اسید و نمک هایش در تهیه محلول های ضد انعقاد خون مانند تری سدیم سیترات است.فاده میشود که از طریق تشکیل کمپلکس یون کلسیم از انعقاد خون جلوگیری میکند. همچنین از سیترات فریک آمونیاکی در درمان بیماری ناشی از فقر آهن (آنمی) هنوز هم است.فاده میشود هر چند که در حال حاضر ترجیح داده می شود از نمک های دیگر آهن است.فاده شود. در تهیه آسپرین و برای خوش طعم کردن داروها و قرص های جوشان نیز است.فاده میشود زیرا در هنگام حل شدن در اثر اتصال با کربنات ها و بی کربنات ها تولید دی اکسید کربن میکند و به عنوان حلال در تهیه برخی داروها و به عنوان چاشنی جهت خوش طعم کردن داروها به کار میرود. در فرمولاسیون محصولات
بهطور طبیعی، فکر مصرف هر چیزی که با “حصیر کپک ” درگیر باشد، میتواند مردم را از این ماده فرار دهد. خصوصاً ازآنجاکه این نوع خاص از قارچ در شرایط دیگر عامل اصلی فساد مواد غذایی است. و حتی میتواند باعث ایجاد برخی از انواع ذاتالریه شود.
آنتی اکسیدانها که از اسید سیتریک گرفتهشدهاند، میتوانند به خوردن و نگهداری غذا برای مدتزمان طولانی کمک کنند. بهعنوان مثال، پاشیدن آبلیمو که حاوی سیتریک اسید است.، روی سیب یا موز میتواند از قهوهای شدن آن جلوگیری کند. اسید اسکوربیک، معروف به ویتامین C، در اسید سیتریک نیز یافت میشود و اغلب برای محافظت و حفظ نوشابه و گوشت است.فاده میشود.
نان هایی که به عنوان خوراکی دسته بندی شده اند، از جمله نان خمیر معمولی، چاودار، حاوی اسید سیتریک هستند. بعضی از آنها برای اهداف طعم اضافه شده است.، در حالی که بعضی دیگر آن را به عنوان فرآورده تولید می کنند. است.فاده از این اسید در نان در حد مجاز مانعی ندارد.
گفته میشود، اسید سیتریک دارای برخی از فواید بسیار چشمگیر است.، مانند محافظت از مغز به لطف خواص آنتیبیوتیکی و ضدالتهابی.این ماده همچنین با بهبود جذب مواد مغذی در ارتباط است. و همچنین با بهبود سلامت است.خوان نیز مرتبط است..