دراین روش کشتAspergillus niger در یک محیط دارای ساکاروز یا محیط حاوی گلوکز برای تولید اسید سیتریک انجام می شود.منبع ساکاروز در محیط کشت،لیکور سبز ذرت ،ملاس ،نشاسته ذرت هیدرولیز شده یا سایر خوراک های ارزان قیمت است..پس از تولید اسیدخالص سازی آن همانند تولید اسید از مرکبات است..
کار احداث کارخانه اسید سیتریک در ایران با سرمایه گذاری حدود میلیون یورو و با است.فاده از تجهیزات منحصر به فرد یک شرکت اروپایی در سال ۸ آغاز و در سال ۸۵ این کارخانه به بهره برداری رسید. امروزه کیمیا تهران اسید به عنوان بزرگترین مرجع خرید و فروش مواد شیمیایی به عنوان تولید کننده سیتریک خوراکی در دو نوع آبدار و بدون آب نیز شناخته میشود .
اسید سیتریک (CA) یک واسطه جهانی برای متابولیسم گیاهی و جانوری است.. این یک ماده شیمیایی فرآوری شده و به طور گسترده در سراسر جهان به عنوان یک مکمل دارویی عالی است.فاده میشود. قابل توجه است. که اسید سیتریک دارای ویژگیهای مهم مختلف است.. زیست تخریبپذیری، زیست سازگاری، آب دوستی، ایمنی، و غیره. بنابراین، CA به طور گسترده در بسیاری از بخشها از جمله مواد غذایی، نوشیدنیها، داروها، مواد مغذی، و لوازم آرایشی به عنوان طعم دهنده، عامل جداکننده، عامل بافر و غیره است.فاده میشود. یک ماده معمولی برای تنظیم pH آرایشی و به عنوان یک شلاتور یون فلزی در سیستمهای آنتی اکسیدانی. علاوه بر این، از آن برای بهبود طعم مواد دارویی مانند شربتها، محلولها، اکسیرها و غیره است.فاده میشود.
همانطور که میدانید ، اسید سیتریک به عنوان یک ماده نگه دارنده طبیعی یکی از محصولات پرکاربرد در صنایع مختلف محسوب می شود. برخورداری از خصوصیت هایی مانند حلالیت بالا این ماده شیمیایی در آب، ترش کنندگی و ایجاد طعم دلپذیر، خواص بافری و غیر سمی بودن آن در حجم زیاد باعث افزایش کاربرد وسیع آن در صنایع غذایی و آشامیدنی شده است.. حدود درصد از این اسید و نمکهایش در صنایع غذایی نیز کاربرد دارد.
برای افراد مبتدی، میتوانید هنگام تهیه کنسرو میوهها (به همان روشی که آبلیمو است.فاده میشود، برای پایین آوردن pH به میزان مطمئنی برای نگهداری) یا تمیز کردن دستگاه قهوه قطرهای خودکار، از این ماده است.فاده کنید. درحالیکه سیتریک اسید عملکردهای مفیدی در خارج از پختوپز خانگی دارد، یک منبع برای طعم دهی و خوشمزه کردن است. –اسید یکی از عناصر اصلی طعمدهندههای متعادل (در کنار مواد شیرین، شور، تلخ و …) است.، بنابراین در هر ظرف و غذا میتواند یک ماده ضروری باشد. اسید سیتریک میتواند غذای شما را نیز بهتر نشان دهد. در اینجا