تجویز مکمل های کلسیم وآهن با غذا می تواند جذب آنها را تا یک سوم کاهش دهد. بطور کلی نمکهای آهن بخوبی از راه خوراکی جذب نمی شوند تنها حدود ۵%-۵ آهن غذاهای هضم شده جذب می گردد در فقر آهن توسط بدن افزایش می یابد تا جبران کمبود آهن بدن را بنماید.
درمرحله بعدی وپس از خشک کردن آن که میتوان در افتاب ویا با است.فاده از خشک کن های روتاری درایر میباشد، مولکول آب خود را از دست داده و تبدیل به پودر سفید رنگ خواهد شد که عمده مصرف آن برای صنایع مکملهای دام و طیور و نیز کشاورزی میباشد.
تخم مرغ وشیرمانع جذب آهن می شوند نوشیدنی های کافئین دار مانند چای وقهوه اگر همراه غذا با یک ساعت بعد از آن مصرف شوند از جذب آهن غذا جلوگیری می کند . بنابراین تا ساعت بعد ازخوردن قرص آهن نباید از نوشیدنی های کافئین دار است.فاده کرد.
البته روش تولید کشورهای پیشرفته با جهان سوم متفاوت بوده بطوری که آنها از پساب کارخانه جات بزرگ فولاد سازی تولید وتغلیظ میگردد.مثلا در چین ازفراوری مواد معدنی مثل اکسید تیتان است.فاده میشود. ایران نیز بدلیل نیاز فراوان به سولفات های آهن دارای واحد های تولیدی زیادی در است.ان های زنجان، اصفهان، قم، تهران و کرمان می باشد.
ترکیبات سولفات، نمکها یا است.رهای اسیدسولفوریک هستند که با جایگزینی یک یا هر دو هیدروژن با یک فلز تشکیل میشوند. بیشتر ترکیبات سولفات فلزی برای است.فادههایی از جمله تخلیص آب بهراحتی در آب حل میشوند، برخلاف فلوریدها و اکسیدهایی که غیرقابلحل هستند. فرمهای ارگانومتالیک در محلولهای آلی و گاهی در محلولهای آبی و آلی محلول هستند.