تجویز مکمل های کلسیم وآهن با غذا می تواند جذب آنها را تا یک سوم کاهش دهد. بطور کلی نمکهای آهن بخوبی از راه خوراکی جذب نمی شوند تنها حدود ۵%-۵ آهن غذاهای هضم شده جذب می گردد در فقر آهن توسط بدن افزایش می یابد تا جبران کمبود آهن بدن را بنماید.
البته روش تولید کشورهای پیشرفته با جهان سوم متفاوت بوده بطوری که آنها از پساب کارخانه جات بزرگ فولاد سازی تولید وتغلیظ میگردد.مثلا در چین ازفراوری مواد معدنی مثل اکسید تیتان است.فاده میشود. ایران نیز بدلیل نیاز فراوان به سولفات های آهن دارای واحد های تولیدی زیادی در است.ان های زنجان، اصفهان، قم، تهران و کرمان می باشد.
آهن یکی از عناصر حیاتی برای رشد همه گیاهان میباشد و علاوه بر تشکیل کلروفیل و بالا بردن سبزینگی گیاه باعث افزایش رشد، گلدهی و باردهی محصول می گردد. در صورت کمبود آهن در سلولهای برگ، کلروفیل به مقدار کافی تولید نمیشود و در نتیجه برگ ها به تدریج رنگ پریده تر به نظر میرسند. در این صورت کل سطح برگ (به جز رگبرگ ها) زرد رنگ میشود. لازم به ذکر است. که این علائم ابتدا در برگ های جوان و قسمت های بالای ساقه مشاهده میشود و به تدریج کل گیاه را در بر میگیرد.
درمرحله بعدی وپس از خشک کردن آن که میتوان در افتاب ویا با است.فاده از خشک کن های روتاری درایر میباشد، مولکول آب خود را از دست داده و تبدیل به پودر سفید رنگ خواهد شد که عمده مصرف آن برای صنایع مکملهای دام و طیور و نیز کشاورزی میباشد.
آهن یکی از عناصر ضروری برای رشد همه گیاهان میباشد که باعث تشکیل کلروفیل و بالا بردن سبزینگی گیاه و افزایش رشد و گلدهی و باردهی محصول می شود و درصورت کمبود آن کلروفیل به مقدار کافی در سلولهای برگ ایجاد نمیشود و برگها رنگ پریده به نظر میآیند. البته بجز رگبرگها، کل سطح برگ زرد رنگ میشود وابتدا این علائم در برگهای جوان وقسمت بالای ساقه مشاهده میشود و به تدریج کل گیاه را در بر میگیرد.