گلیسرول از تری گلیسیریدها در مقیاس زیاد تولید شدهاست اما محصول خام دارای کیفیت متغیری است. با یک قیمت فروش کمتراز ۸– سنت آمریکا برای هر پوند در سال . این گلیسرول میتواند خالص شود اما فرایند ان هزینه بر و گران میباشد. در نتیجه بخش مهمی از گلیسرول خام به عنوان هدر رفته در نظر گرفته میشود. برخی گلیسرولها برای تولید انرژی سوزانده میشوند اما
گلیسرول (گیلیسیرین) یک ترکیب ساده (مشروب الکلی قندی) میباشد. چون بیرنگ، بیبو و حلال است. بهطور گستردهای در فرمولاسیون داروها است.فاده شدهاست. است.حکام گلیسرول در تمام ترکیبات تری گلیسیریدی مرکزی و اصلی است.. گلیسرول شیرین مزه و در کل غیر سمی میباشد.
تری گلیسیریدهای موجود در چربیها و روغنها در تعریف است.رهای گلیسرول با زنجیره بلند اسیدهای کربوکسیلیک میباشند. هیدرولیز (صابون سازی) یا ترانساستریفیکیشن این تری گلیسیریدها کمیتهای متناسب با وزن اتمی از گلیسرول را تولید میکند. در این طرح گلیسرول که به عنوان یک محصول مشترک در تولید نمکهای کربوکسیلیک زنجیره بلند است. به عنوان صابون است.فاده شدهاست.
در برخی ارگانیسمها گلیسرول میتواند بهطور مستقیم وارد مسیر گلیکولیز شود و بنابراین انرژی برای سوخت و ساز سلولی را فراهم کند یا بالقوه به گلوکز تبدیل شود (گلوکونئوژنز). پیش از اینکه گلیسرول بتواند وارد مسیر گلیکولیز یا گلوکونئوژنز (بسته به شرایط فیزیولوژیکی) شود ابتدا میبایست به گلیسرآلدئید فسفات (توسط آنزیم گلیسرول کیناز) تبدیل شود. آنزیم گلیسرولکیناز عمدتاً در کبد و کلیه وجود دارد اما همچنین در دیگر بافتها شامل عضلات و مغز نیز موجود میباشد. در بافت چربی، گلیسرول فسفات از دیهیدروکسی است.ون فسفات با آنزیم گلیسرول فسفات دهیدروژناز به دست میآید.
در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند حلال و شیرینکننده خدمات میدهد و ممکن است. به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شدهاند است.فاده میشود (مثل کلوچهها) و به عنوان یک عامل ضخیمکننده در