در صورت بلعیده شدن این ماده، توصیه می گردد به فرد آسیب دیده آب و شیر داده شود.توصیه می شود در محیط کار از لباس و عینک مخصوص است.فاده شود و در صورت است.نشاق فرد مسموم به هوای باز انتقال گردد. با توجه به ریز بودن کربنات پتاسیم و احتمال انتشار این ماده می بایست احتیاط کامل را در است.فاده از آن رعایت نمود.
از عمده روش های دیگر می توان به فرآیند اصلاح شده آن به نام Engel Precht اشاره نمود به طوری که در آن کلرید پتاسیم، اکسید منیزیم، کربنات منیزیم و دی اکسید کربن با یکدیگر تحت فشار قرار گرفته و نمک مضاعف تولید می گردد. پس از آن این نمک با است.فاده از حرارات دادن تبدیل به کربنات پتاسیم می شود. از دیگر روش های تولید می توان به است.فاده از چوب و خاکستر سبزیجات اشاره نمود که در حال حاضر این روش منسوخ شده است..
پتاسیم یکی از مواد معدنی با اهمیت در بدن انسان می باشد و در سلامتی سایر اعضا نقش به سزایی دارد. با توجه به قلیایی بودن کربنات پتاسیم از این ماده در صنعت غذایی عمدتا به عنوان یک افزودنی به منظور تنظیم PH است.فاده می گردد و از این افزودنی بی خطر در طیف وسیعی به عنوان یک ماده افزودنی در صنعت غذا است.فاده می شود.
یکی از مهم ترین کاربردهای این ماده است.فاده در صنایع کشاورزی می باشد و به عنوان ماده اولیه در خوراک دام به منظور تامین نیاز پتاسیم در تغذیه دام می باشد. از دیگر کاربردهای آن می توان به است.فاده در کودها با توجه به آنکه پتاسیم یکی از سه رکن اصلی در کودهای کشاورزی بوده و از آن به عنوان عاملی موثر در بهبود و تقویت رشد گیاهان و حفاظت از آب و خاک می باشد. با توجه به علاقه شدید این ماده به جذب آب تاثیر به سزایی در مرطوب سازیی محیط گیاه و رشد و نمو آن از خود دارد.
کربنات پتاسیم که به نام نمک تارتار و معادل لاتیل آن Potassium Carbonate به شکل پوکربنات پتاسیم خوراکی و صنعتی،پتاس Potassium Carbonate در سفید رنگ بوده و دارای طعمی همانند نمک می باشد که به صورت محلول در آب و نامحلول در اتانول است.. این ماده از رطوبت پذیری بالایی برخوردار بوه و ظاهر فیزیکی آن به صورت خیس می باشد و دارای قدرت قلیایی بالایی می باشد.