در صنایع غذایی کربنات پتاسیم در تولید ژله، غذاهای چینی، نودل، کیک، انواع شیرینی، کشمش سبز، پودر کاکائو و شراب مورد است.فاده قرار می گیرد. همچنین در سرامیک سازی، مواد منفجره، شیشه سازی، نساجی، شوینده های بهداشتی، کودهای شیمیایی، داروسازی، عکاسی، سفالگری، رنگ و جوهرهای چاپ، خوراک حیوانات، آتش خاموش کن ها و برای نرم کردن آب سخت به کار می رود. کربنات پتاسیم برای تولید سایر ترکیبات پتاسیم از جمله
کربنات پتاسیم یکی از عناصر اصلی پتاس و نمک های ترش می باشد که از لحاظ قدمت این ماده با است.فاده از حرارت دادن پتاس در کوره و جداسازی ناخالصی و در نهایت باقی ماندن پودری سفید با دانه های ریز تولید می گردید. اولین تولید صنعتی کربنات پتاسیم به وسیله ساموئل هاپکینز در سال ثبت گردید و در اویل قرن به عنوان ماده موثر در نان های بزرگ است.فاده گردید.
این ماده کاربردهای فراوانی در صنعت دارد از جمله کارایی آن در جوشکاری لحیم و پوشش در جوشکاری به حالت قوسی، به عنوان یک عامل موثر در پوشش فلاکس و روغن جوش و همچنین جلوگیری از کاهش عملکرد جوش حاصل از پوشش فلاکس ناشی از اکسیداسیون می باشد.
KCO از سالها قبل برای تولید شیشه و صابون مورد است.فاده قرار می گرفته است.. روش های امروزی به ویژگی های اصلی ترکیب مانند توانایی آن در انتشار گرما (اگزوترمیک) تکیه می کنند و این باعث می شود که این ماده به عنوان یک آب شیرین کن مفید باشد. خاصیت جاذب آب آن در صنایع آکروشیمی و محصولات بهداشتی و زیبایی کاربردهایی پیدا می کند. علاوه بر این به عنوان ماده خشک کننده برای فرآوری میوه و همچنین در فرمولاسیون جوهرها و تونرها ، ضد عفونی کننده ها و مواد تمیز کننده است.فاده می شود.
فرمول شیمیایی آن KCo است. و به صورت یک پودر و کریستال شور مزه می باشد. این ماده همانند سایر نمکهای کربناتی دیگر بی خطر بوده و تمایل شدیدی به جذب آب از خود دارد. یکی از دلایل موثر است.فاده از این ماده در کودهای گیاهی قابلیت حفط آب و تقویت ساقه و ریشه می باشد و این ماده دارای است.فاده های فراوان و مفیدی در صنایع مختلف می باشد.