از است.فاده های رایج این ماده می توان در تولید کاکائو به منظور کنترل میزان PH اشاره نمود. از دیگر کاربردهای کربنات پتاسیم در صنایع غذایی می توان به است.فاده از آن در تهیه ژله چمنی در کشورهای آسیایی شرقی و همچنین به عنوان یک عامل موثر در پخت نان های زنجبیلی اشاره نمود.مخلوط کربنات پتاسیم به روغن سبز به منظور خشک کردن انگور و تولید کشمش و همچنین به تولید سایر میوه های خشک همانند آلو، هلو و سیب است.فاده می شود.
از جمله روشهای کمک های اولیه می توان به از بین بردن هرگونه لباس یا کفش در معرض آلودگی و شستن ناحیه در معرض تماس طولانی به مدت دقیقه اشاره نمود. همچنین در صورت تماس به صورت طولانی مدت است.فاده از ضدعفونی کننده و کرم مخصوص ضد باکتری راهکار موثری است..
این ماده به صورت سفید رنگ و محلول در آب با قابلیت قلیایی بسیار بالا بوده و از واکنش هیدروکسید پتاسیم با دی اکسید کربن تولید می گردد. این ماده بسیار رطوب پذیر بوده و یه صورت جامد و خیس می باشد. با توجه به غیر سمی و غیر قابل اشتعال بودن آن بهتر است. از تماس مستقیم با چشم و پوست به دور باشد.
همانطور که میدانید انبار و ذخیره مناسب انواع مواد شیمیایی بسیار حائز اهمیت خواهد بود. زیرا برخی از مواد پلیمری و شیمیایی ناپایدار هستند و با مواد دیگر واکنش می دهند. بهتر است. پتاسیم کربنات را در یک محیطی کاملا خشک، سرد، با تهویه مناسب، دور از اسیدهای قوی و درون ظرف های سربسته نگهداری و ذخیره کرد. در صورت تماس با گرد این ترکیب، است.فاده کردن از ماسک توصیه خواهد شد.
همچنین از این ماده در تولید کشمش است.فاده می گردد به طوری که ابتدا مقدار . کیلوگرم کربنات پتاسیم در لیتر روغن است.رالیایی ترکیب می گردد و پس از آن انگور برداشت شده از مزرعه را در آن فرو برده و آویزان میکنند تا خشک شود. است.فاده از این روش به گذشته های دور که در صنایعی همچون نساجی، صابون و تولید شیشه است.فاده می شد بر میگردد. همچنین از طریق حرارت دادن آن هیدروکسید پتاسیم تولید می گردید. از این ماده از دیرباز در پخت سریع نان ها نیز است.فاده می شد.