فقط / قاشق چایخوری اسید سیتریک (محلول در قاشق غذاخوری آب) میتواند در هنگام تهیه پنیرهای تازه مانند ریکوتا (یک پنیر خوشمزه که در بسیاری از غذاها یافت میشود) جایگزین قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه شود. به همین دلیل اسید سیتریک یا همان “نمک ترش ” را در بسیاری از فروشگاههای مواد غذایی هند پیدا خواهید کرد.
در مرکز ما نیز اسیدسیتریک تولید چین و هند عرضه می گردد و تولید کنندگان محترم در هر تناژی که بخواهند می توانند به این ماده افزودنی دسترسی داشته باشند. ضمن اینکه این ماده نگهدارنده برخلاف سایر مواد نگهدارنده موجود در بازار مضر نیست و حتی برای سلامت بدن نیز مفید می باشد که این ویژگی سبب فروش بالا آن نسبت به مواد افزودنی مضر شده است..
فروشگاه ATR-MED، با تشکیل تیمی از نخبگان کشور (عضو بنیاد ملی نخبگان و دارای مقالات علمی متعدد ثبتشده در مجلات معتبر) که ارتباط نزدیک علمی با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی اروپا و آمریکایی را دارد، فعالیت خود را بهطور تخصصی در زمینه فروش آنلاین جامع محصولات علوم زیستی و خدمات آزمایشگاهی ارائه می دهد.
تولیداین ماده درمقیاس صنعتی از ابتدای سال آغاز شد.در این فرایند آب مرکبات به وسیله آهک هیدراته (هیدروکسیدکلسیم) برای رسوب سیترات کلسیم است.فاده می شود.از سیترات کلسیم با است.فاده از اسید سولفوریک رقیق به اسیدسیتریک تولید می شود.
برای روغن های که فسفاتید پایین دارند، مثل روغن هسته خرما و روغن زیتون فرایند تخلیه بسیار ساده است.: کافی است. که چربی را با مقدار کمی از یک اسید نرم کننده قوی مانند اسید فسفریک یا سیتریک مخلوط کرده، تا فسفاتید های غیر هیدراته (NHP) به فسفاتید اسید (PA) و نمک کلسیم یا منیزیم بی فسفات جدا شوند. هر دو ماده در فرآیند حذف می شوند. اضافه کردن مقدار بسیار کمی اسید سیتریک به روغن سرخ کردنی می تواند جذب اکسیژن را کاهش دهد و به مواد غذایی که در آن روغن سرخ شده است. تازگی بدهد.