گلیسین همچنین به عنوان یک انتقال دهنده عصبی آرام بخش در مغز عمل می کند، جایی که تکانه های عصبی را تسهیل می کند و برای حفظ الگوهای خواب سالم مهم است.. برای خرید کپسول گلیسین میلی گرمی از شرکت ناو با قیمت مناسب می توانید به سایت
گلایسین امینو اسید اصلی موجود در کلاژن است. و کلاژن فراوان ترین پروتئین در بدن است.. بنابراین ، باید به اندازه کافی این امینو اسید مصرف شود تا از تولید کلاژن در بدن حمایت گردد. این امینو اسید تأثیر آرامبخشی بر مغز دارد و می تواند با پایین آوردن دمای درونی بدن خاصیت خواب آوری داشته باشد. تحقیقات نشان می دهند که مصرف گرم گلایسین قبل از خواب، مدت زمان به خواب رفتن را می کاهد و کیفیت خواب را بهبود می بخشد و خواب آلودگی روزانه را کاهش می دهد. گلایسین همچنین می تواند با جلوگیری از آترواسکلروز و سفت شدن رگ ها از بیماریهای قلبی جلوگیری کند. همچنین تحقیقات نشان می دهند که این امینو اسید با جلوگیری از التهاب می تواند اثرات مضر الکل را بر روی کبد کاهش دهد. این امینواسید همچنین تحلیل عضلات را در شرایطی مانند پیری یا سوء تغذیه کاهش دهد.
مواد شیمیایی به واسطه داشتن انواع خواصشان در صنایع و آزمایشگاه های مختلف به کار می آیند. یکی از مهم ترین خواص گلایسین داشتن خاصیت محلولیت در آب است.. گلیسین می تواند در محیط های آبگریز یا آب دوست پایدار باشد. این خاصیت پایدار کنندگی باعث می شود که به راحتی با ترکیبات مختلف مواد شیمیایی با کیفیتی را تولید کند. گلیسین واسطه ای در سنتز انواع محصولات شیمیایی است.. گلیسین در ساخت علف کش های گلیفوزات، ایپرودیون، گلیفوزین و غیره است.فاده می شود. این ماده می تواند از دیگر آمینو اسید های موجود در بدن مشتق شود، بنابراین بدن نیازی به است.فاده از مکمل های گلایسین ندارد. بدن به طور طبیعی کراتین ایجاد می کند و می توان آن را از طریق رژیم غذایی هم به دست آورد. دریافت مقدار کمی گلیسین ممکن است. میزان تولید را کاهش دهد. کلاژن یک پروتئین ساختاری است. که حاوی مقادیر بالایی گلیسین است.. به علت این که خواص گلایسین بسیار گوناگون است. این ترکیب در صنایع متنوعی مورد است.فاده قرار می گرفته برای خرید این ترکیب تنها کافی ست که فرم است.علام را تکمیل فرمایید.
گلایسین (Glycine) ساده ترین و سبک ترین آمینواسید پایدار در تمام سلول های زنده و در بین آمینواسید می باشد. این ترکیب دارای هر دو سر آبگریز و آبدوست است.. گلایسین یکی از امینواسید هایی است. که بدن انسان از آن برای تولید پروتئین است.فاده می کند. همچنین بدن برای رشد و نگهداری بافت ها و سنتز مواد مهمی مانند هورمون ها و آنزیم ها نیز به آن نیاز دارد. گلایسین زیر واحد مرکزی کلیه پورین ها را تشکیل می دهد. این آمینواسید یک انتقال دهنده عصبی مهاری در سیستم عصبی مرکزی به ویژه در نخاع، ساقه مغز و شبکیه است.. گرید صنعتی آن یک ماده جامد کریستالی بی رنگ و با طعم شیرین مزه است..
گلایسین در سال توسط شیمیدان فرانسوی به نام هنری براکونوت در هنگامی که ژلاتین را با جوشاندن آن با سولفوریک اسید هیدرولیز کرد، کشف شد. او در ابتدا آن را شکر ژلاتین نام نهاد اما شیمیدان فرانسوی ژان باتیست بوزینه گلو نشان داد که حاوی نیتروژن است.. دانشمند آمریکایی نورتون هورفورد که در آن زمان دانشجوی شیمیدان آلمانی، جاستوس فون لیبیگ بود، نام گلیکوکول را پیشنهاد داد. با این حال، برزلیوس، دانشمند سوئدی، نام ساده تر گلایسین را پیشنهاد کرد. این نام از کلمه یونانی به معنی مزه شیرین گرفته شده است.. در سال شیمیدان فرانسوی، آگوست کاهورس مشخص کرد که گلایسین یک آمین است.یک اسید است..