در آزمایشگاه گلیسرول معمول حلال برای عاملهای آنزیمی نگهداری شده در دماهای زیر صفر درجه به دلیل افت دمای انجماد میباشد. این همچنین به عنوان یک نگهدارنده سرما است.فاده شدهاست که گلیسرول در آب حل نشدهاست تا آسیب توسط کریستالهای یخ به ارگانیسمهای آزمایشگاه را کاهش میدهد کخ در محلولهای یخ زده و منجمد نگهداری شدهاست مانند باکتری، کرمها و جنین پستانداران.
گلیسرول است.فاده شدهاست تا نیتروگلیسرین تولید کند که یک جز ضروری منفجر شوندههای مختلف مانند دینامیت، ژلیگنیت (ماده ژلاتینی و منفجرهای که از نیتروگلیسیرین ساخته میشود) و محرکهایی شبیه کوردیت میباشد. اعتماد روی صابونسازی تا محصول مشترک گلیسیرین مصرف شده این را سختتر کردهاست تا تولید را افزایش دهیم تا تقاضای دوران جنگ را فراهم کند در اینجا فرایندهای ترکیب گلیسرین اولویتهای دفاع ملی در روزهای نزدیک به جنگ جهاتی دوم بودند. نیتروگلیسرین، هم چنین گلیسریل ترنیترات شناخته میشود معمولاً انجنیا پکتور آزاد میکند که به صورت قرصهای زیر زبانی یا اسپری است.فاده میشود. آلیل یدید یک ساختار شیمیایی برای پلیمرها، نگهدارندهها، کاتالیزورهای ارگانومیک و داروشناسی میتواند توسط است.فاده از فسفرهای المانی و ید در گلیسرول شود یک دغدغه اصلی تحقیق انجام شدهاست تا سعی شود محصولات ارزش افزوده از گلیسرول خام (شامل درصد آب و کاتالیزور است.ری میشود) از تولید دیزل زتی به دست میآید. منبع وقتی سوزانده میشود یا گاز گرفته میشود همچنین مورد کشف قرار گرفتهاست.
حدوداً ۵ تن گلیسرول در هر سال در آمریکا و اروپا تولید شدهاست. ۵ تن از گلیسرول در آمریکا تنها از – تولید شدهاست. تولید آن در سوختهای بیوزیستی (همانطور که دستور EU //EC ذکر شدهاست) افزایش خواهد یافت. نیاز به جایگزینی ۵٫۵ درصد از سوختهای نفتی با سوخت زیستی در تمام ایالتهای آمریکا در دارد و چون گلیسرول یک محصول فرعی در تولید بیو دیزل زیستی میباشد پیشبینی شده که تا سال تولید آن شش برابر بیشتر از تقاضا خواهد شد.
گلیسرول یک پیشساز برای ساخت تری گلیسیریدها و فسفولیپیدها در بافت چرب و کبد است.. هنگامیکه بدن چربی ذخیره شده را به عنوان منبع انرژی است.فاده میکند گلیسرول و اسید چرب در جریان خون رها میشوند، گلیسرول در گردش پروتئینها را مانند گلوکز یا فروکتوز گلیکیت نمیکند و منجر به تشکیل محصولات نهایی پیشرفته گلیکیت (AGEs) نمیشود.
در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک مادهای که رطوبت را به خود جذب میکند حلال و شیرینکننده خدمات میدهد و ممکن است. به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شدهاند است.فاده میشود (مثل کلوچهها) و به عنوان یک عامل ضخیمکننده در