شهر ری یکی از شهرهای معتدل و خشک ایران محسوب میشود که در بعضی روزهای تابستان حداکثر دمای آن درجه سانتی گراد اندازه گیری شده است.، در حالی که پایینترین دمای محاسبه شده در این شهر به منفی درجه سانتی گراد نیز میرسد. میانگین بارشهای سالانه باران در شهر ری چیزی در حدود میلی لیتر اندازه گیری شده است..
ری تنها منطقه باستانی است.ان تهران است. که دارای آثار تاریخی و مکانهای دیدنی زیادی است.. این منطقه قطب توسعه توریسم مذهبی است.ان تهران نیز بهشمار میآید. جاذبههای تاریخی شهرستان ری بر جاذبههای طبیعی منطقه غالب است.. قدمت طولانی و سابقه کهن ری سبب شده که آثار تاریخی بسیار قدیمی مانند باروی ری برین - که مربوط به سدههای قبل از میلاد است. - در این شهر وجود داشته باشد. برخی از مهمترین آثار تاریخیهای شهر ری عبارتند از:
شهرت اصلی شهر ری بیشتر به خاطر وجود بارگاه عبدالعظیم حسنی در آن بودهاست. بهطوریکه تا سالها پیش از آن به (شاه عبدالعظیم) یاد میشد، ضمن اینکه این شهر از قدیمیترین مناطق کشور نیز بهشمار رفته، آثار باستانی فراوانی را در خویش جای دادهاست.
هرچند که روش سنتی هنوز هم کاربرد دارد با این حال بسیاری از شرکتها هم اکنون مارزیپن را در ظرف تحت فشار بو میدهند که بهداشتی تر بوده و همچنین یک فایده دیگری که دارد عبارت از این است. که به عمل خنک کردن (از طریق اعمال یک خلاء در پایان فرآیند بو دادن کمک می کند. علی چرخه حرارت دهی و خنک کردن، رویه ظرفها تراشیده می شوند و توده حاصل به هم زده می شود.
هنگامی که در نانوایی از لعاب های ماکارون است.فاده می شود ممکن است. لعاب های خام مارزیپن نیز است.فاده شوند. برای مثال در آماده سازی ماکارونها، کیک های میوه ای و راتافیاس می توان از لعاب خام مارزیپن است.فاده کرد. مارزیپن های کامل شده نباید برای محصولات نانوایی است.فاده شوند چرا که شربت گلوکز، است.فاده از مارزیپن را برای این منظور نامناسب می سازد. مارزیپن های نهایی ممکن است. برای مدلسازی مارزیپن و در تهیه نوعی کیک و کلوچه موسوم به پتیت فورس است.فاده شوند. شایان ذکر است. که پتیت فورس به طور خاص از الزامات قانون است.فاده از مارزیپن مستثنی گردیده است..
پس از برداشت بادام پوست سبز آن به وسیله ماشین جدا می شود. ماشین هایی که برای بادام های پوست سخت به کار می روند برای بادام های پوست کاغذی مناسب نیستند و در صوراستا است.فاده از این ماشین ها باید تنظیم آنها عوض شود. سپس میوه ها در معرض آفتاب به مدت تا روز خشک می شوند تا مقدار رطوبت آنها به ۸ تا ۸ / ۵ درصد کاهش یابد، احتمالا در انبار نیز رطوبت میوه ها حدود درصد کاهش می یابد. نگهداری بادام های پوست نازک به علت کپک زدگی مشکل است..
بادام سنگی باید عاری از آفت زنده باشد. آفت عبارت است. از وجود هرگونه موجود زنده در هر یک از مراحل رشد نظیر حشرات، کنه ها، قارچها، باکتری ها و غیره که از بادام تغذیه نموده و یا روی آن نشو و نما کرده و باعث تقلیل کمی و یا کیفی و آلودگی شود. آفت زدگی هم عبارت است. از آثار ناشی از عمل آفات بر روی بادام مانند حفره های محل تغذیه حشرات و کنه ها، وجود تنیده ها و فضولات و پوسته های لاروی، شفیرگی و تخم و یا وجود کپک که با چشم غیر مسلح قابل دیدن باشد.
خلال های بادام جهت تزئین و همچنین به عنوان یکی از مواد متشکله کیک فلورنتینس به کار می رود. همچنین خلال بادام ممکن است. به صورت خلال بادام بو داده خریداری شود. بو دادن باعث بهبود طعم و ظاهر آن می شود. خلالهای بو داده ممکن است. برای رویه تورتن و برای کیک لایه لایه خامه ای است.فاده شوند.