با توجه به افزایش نیاز بشر به مواد خوراکی با ارزش غذایی بالا، صنعت کشاورزی هر کشور نیز باید رشد روزافزونی داشته باشد تا بتواند جواب گوی بازار داخلی و خارجی باشد. برای این منظور مدیران و مسئولان نهالستان سعی کردند با تولید و فروش نهال بادام پیوندی و اصلاح شده از جمله نهال بادام تونو و نهال بادام مامایی کمک زیادی به کشاورزان کنند.
العاب خام ممکن است. بسته بندی شده و به صورت محصولی چون رنمارز فروخته شود و یا اینکه ممکن است. برای تهیه و آماده سازی مارزیپن های کامل همچون گولمد (از طریق افزودن شکر آیسینگ، شربت گلوکز و شربت اینورت) به کار رود. همچنین ممکن است. برای تولید کلوچه از طریق افزودن شکر دانه دار و سفیده تخم مرغ به کار رود.
میوه های بادام را می توان به صورت سبز (چغاله) و یا خشک برداشت کرد. میوه های بادام رقسم کاغذی (پوست نازک) نیز در مرحله سبز به منظور مصرف مستقیم برداشت می شود ولی این موضوع فقط به برخی کشورهای مدیترانه ای محدود می شود و فقط درصد تولید را شامل می شود). برداشتها میوه های خشک از نیمه دوم مرداد تا اواخر مهر صورت می گیرد. میوه های بادام در باغسانی که آبیاری نمی شوند زودتر از باغاتی که آبیاری می شوند می رسند.
از دیگر درختان بادام کشور فرانسه میتوان به نهال بادام مامایی اشاره کرد که معمولاً بر پایه پیوندی و اصلاح شده تولید میشود و پایهای که برای تولید آن است.فاده میکنند بذری تلخ است.، بنابراین مقاومت بالایی در برابر شرایط جوی سخت و حمله آفات دارد. این درخت باردهی بسیار بالا داشته، به طوری که در هر هکتار حداقل بین ۵ الی تن بادام خشک صادراتی تولید میکند. ارتفاع این درخت بین تا ۵ متر است. و بهترین فاصله برای کاشت آن، فاصله ی متری است.. این نهال دیرگل بوده و مختص مناطق معتدل و سردسیری است..
آنگاه لعاب تصفیه شده، بو داده می شود. این فرآیند، دما را تا حدود ۵°C بالا می برد که به طور سنتی در یک ظرف روباز با یک به هم زدن چوبی صورت می گرفت. فرآیند سنتی از نظر ایمنی غذایی دچار کاستی هایی بود. علت این کاستی ها، لزوم است.فاده از تیغه های چوبی و پیامدهای ایمنی و بهداشتی ناشی از آزاد شدن سیانید هیدروژن طی عمل بو دادن بود.