گلایسین در یک رژِم معمولی غذایی تقریبا به اندازه گرم وجود دارد و در غذاهایی که دارای پروتئین به مقدار خوبی هستند از جمله ماهی، گوشت، لبنیات و حبوبات یافت میشود. این ماده برای رژیم غذایی انسان ضروری نیست، زیرا در بدن از آمینو اسید سرم بیو سنتز میشود، که به نوبه خود از -فسفو گلیسرات حاصل میشود، اما ظرفیت متابولیک برای بیو سنتز گلایسین، نیاز به سنتز کلاژن را برآورده نمیکند.
گلیسین ساده ترین اسید آمینهای است. که به طور طبیعی وجود دارد. این تنها اسید آمینه غیر کایرال است. و از این رو است.ریو ایزومر نیست. این ترکیب میتواند در محیط های آب دوست یا آبگریز قرار گیرد زیرا تنها یک اتم هیدروژن در زنجیره جانبی کوچکتر خود دارد. آمینو اسیدها ساختار کلی دارند که دارای یک گروه -R است. که در آن مواد خاص جایگزین میشوند تا یک اسید آمینه ویژه را تشکیل دهند. اسید آمینه در بدن انسان وجود دارد. که در بین همه آنها گلیسین، سادهترین است..
مطالعه اخیر در مورد اثرات Glycine به عنوان یک مکمل نشان داده است. که باعث کاهش درجه حرارت بدن میشود و در عین حال به افراد کمک میکند تا هم زودتر بخوابند و هم زمان بیشتری را در خواب REM بگذرانند. تحقیقات دیگر نشان داده است. که مکمل گلایسین ممکن است. به شما کمک کند تا سریعتر به خواب عمیق و آهسته بروید.
گلایسین در سال توسط شیمیدان فرانسوی هنری براکونوت هنگامی که ژلاتین را با جوشاندن آن با سولفوریک اسید هیدرولیز کرد، کشف شد. او در ابتدا آن را شکر ژلاتین مینامید، اما شیمیدان فرانسوی ؤان باتیست بوزینگلو نشان داد که حاوی نیتروژن است.. دانشمند آمریکایی ابن نورتون هورسفورد، که در آن زمان دانشجوی شیمیدان آلمانی، جاستوس فون لیبیگ بود، نام گلیکوکول را پیشنهاد داد. با این حال، برزیلیوس، دانشمند سوئدی، نام سادهتر گلایسین را پیشنهاد کرد.
Glycine از جمله سه مواد ضروری در بدن برای تولید گلوتاتیون است.. گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان قوی است. که از سلولها در برابر رادیکالهای آزاد دفاع میکند. از آنجایی که با افزایش سن در افراد، میزان گلوتاتیون در بدن کاهش مییابد، است.فاده و جذب خرید گلایسین برای تولید گلوتاتیون برای سن پیری ضروری است..