طبق آمار سال ، ردیف مسکن، آب، برق و گاز، با سهمی معادل / درصد، بیشترین سهم از متوسط هزینهٔ ناخالص یک خانوار ساکن تهران را به خود اختصاص دادهاست؛ پس از آن نیز ردیف خوراکیها و آشامیدنیها با سهم ۵/ درصدی قرار دارد.
در مناطق شمالی است.ان، بارش بیش از میلیمتر در سال، دمای کافی، خاک مساعد و ویژگیهای خاص توپوگرافی پوشش گیاهی مناسبی را به صورت مراتع بهاری و تابستانی در کوه و دشت برای دامپروران محلی و عشایری به وجود میآورد. گونههای گیاهی عمده در این مناطق عبارت اند از بنه، گز، خاکشیر، شیرین بیان، قیاق، گون، آویشن، خزه و کنگر.
تهران به دلیل داشتن آبوهوای مناسب و فراوانی آب، معمولاً منطقهٔ سرسبزی بوده و در منابع جغرافیایی قدیم از درختان انبوه و باغهای تهران یاد شدهاست. با وجود پیشینهٔ طولانی و تاریخی باغداری در تهران، نخستین باغهای معروف تهران، در
طبقهبندی دیگها به روشهای مختلفی مانند شکل ظاهری (افقی یا عمودی) ، شکل انتهایی دیگ (عقب تر و عقب خشک)، فشار کاری دیگ (فشار پایین، فشار متوسط و فشار بالا)، دمای کاری دیگ (دما پایین، دما متوسط و دما بالا) ، نوع سوخت مشعل( گاز، گازوئیل، مازوت و چندگانه سوز) ، مسیر شعله ( پاس و پاس) و بر اساس نوع سیال در لوله (واترتیوب و فایرتیوب) انجام میشود.
در سیستمهای مختلفی که به بخار نیاز دارند، این بخار توسط دیگ بخار تهیه می گردد. در یک دیگ بخار با است.فاده از احتراق سوخت توسط مشعل، آب تا نقطه ی جوش حرارت می بیند و بخار تهیه شده از طریق لوله ها به تجهیزات و محل های مصرف منتقل می گردد. در واقع دیگ بخار یک مخزن تحت فشار است. که وظیفه ی آن تبدیل آب به بخار بوده و با توجه به اینکه حاوی آب و بخار در دمای بالاتر از درجه سانتیگراد می باشد، طراحی و عملکرد آن بر اساس قوانین و است.انداردهای بین المللی تعریف می گردد. این است.انداردها ممکن است. بر اساس دستورالعمل های کشور سازنده، قوانین کشور است.فاده کننده مانند بازدهی و مصرف انرژی، مدیریت هزینه ها و با گذشت زمان تغییر یابد. با توجه به این مطلب، مصرف کننده باید همیشه قوانین و است.انداردهای بین المللی و محلی را مدنظر قرار دهد.
برای گرم کردن قیر سه روش وجود دارد اولین و شاید مهمترین منبع حرارت دیگ آب گرم است. که هنگام است.فاده از آن میتوان سطح بالایی از انتقال حرارت را فراهم آورد . منبع حرارت دوم است.فاده از بخار است. که یکی از ستنی ترین روشهای حرارت دادن می باشد.
دیگ بخار تن یا کیلویی جزو متداول ترین نوع بویلر است. که علاوه بر کیفیت بالا و ایمنی بالا هزینه بسیار پایینی نیز دارد، قیمت دیگ بخار تن این شرکت بسیار ناچیز بوده و هر مصرف کنندهای میتواند با کمترین هزینه از این دستگاه است.فاده نماید بنابراین از صرف هزینه اضافی صرفه جویی شده و از لحاظ اقتصادی به نفع مصرف کننده است..
از ایرادات این نوع دیگ می توان به ایجاد رسوب در قسمت پایین دستگاه و پس از مدتی خراب شدن یا حتی انفجار را در بر داشت. در قسمت بالای آن سطح داغ آتش قرار داشت که جهت جلوگیری ارتباط پیدا کردن فلز و آب میشد که به همین دلیل حرارت به شدت افزایش پیدا میکرد و باعث سوختن و تغییر شکل پیدا کردن و در نهایت خرابی میشد؛ پس از آن دیگ بخار های درون سوز طراحی شدند که در مقایسه با برون سوز فشار بالاتری را متحمل می شدند.