شهریاریها : جناب آقای دکترتوکلی به همراه جناب آقای مهندس صفائی ،رئیس محترم سازمان میادین و تره بارکشور و جناب آقای دکتر دهقان شعار بنیانگذار موسسه ی تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال و مشاور دانشگاه کلن و است.اد دانشگاه مسی نیوزلند درجلسه ای مشترک با هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت تعاونی شباهنگ […]
تپه واوان که قدمت آن مربوط به دوره اشکانیان میباشد و یکی از جاذبههای گردشگری اسلامشهر است. .همچنین یکی ازآثارهای ملی ایران به شمار می آید .این تپه در کنار شهرک واوان واقع شده است. و همه روزه گردشگران زیادی برای این برای دیدن این اثربه این منطقه مراجعه میکنند.
یکی از ویژگیهای تاریخی این شهرستان اختلاط فرهنگی و دینی است.، از مهمترین مستندات این گفته وجود قبرستان ارامنه در شهرستان در کمربندی شهر است. که قدمتی چند ده ساله داشته و امروز نیز مراجعین فراوانی دارد، از شمال و جنوب و شرق و غرب کشور، از همه فرهنگها، گروههایی در این شهرستان سکنی دارند.
خلال های بادام جهت تزئین و همچنین به عنوان یکی از مواد متشکله کیک فلورنتینس به کار می رود. همچنین خلال بادام ممکن است. به صورت خلال بادام بو داده خریداری شود. بو دادن باعث بهبود طعم و ظاهر آن می شود. خلالهای بو داده ممکن است. برای رویه تورتن و برای کیک لایه لایه خامه ای است.فاده شوند.
البته نباید ارتقای تجهیزات کشاورزی، است.فاده از سیستم های مکانیزه و بهرهگیری از دانش کشاورزی برای سازگارسازی بیشتر نهال بادام با محیط اطراف کشور را فراموش کنیم، زیرا این موارد تاثیر زیادی بر کیفیت میوه تولیدی و میزان باردهی باغ تجاری دارد. البته احداث باغ بادام صرف نظر از درآمد اقتصادی، فواید زیادی در زمینه ملی دارد. از جمله این فواید می توان به موارد زیر اشاره کرد:
درخت بادام فرانیس دارای شاخههای ضخیم است. و میتواند باردهی بالا را به خوبی تحمل کند. همچنین جزوه درختان کوتاه قامت محسوب میشود و ارتفاع آن بین الی متر است.. میوه بادام فرانیس پوسته کاغذی و مناسبی دارد که به شکل بیضی است.. از خصوصیات بارز آن میتوان به بزرگ بودن مغز و طعم منحصر به فرد آن اشاره کرد. این درخت اصالتا مربوط به کشور فرانسه است..
در باغات جدید بادام که به صورت مکانیکی برداشت می شوند، موارد زیر باید رعایت شود. فاصله مناسب کاشت، فرم دهی مناسب درخت مثلا فرم گلدانی ، مسطح بودن سطح زمین، کاشت رقمی با عادت رشد عمودی، دقت در تعیین تاریخ برداشت در ارتباط با زمان رسیدن و شرایط خاک.
اولین مرحله در تولید مارزیپن تجاری عبارت از تولید «لعاب خام» می باشد که تقریبأ حاوی ۵۵ بادام است.. بادام های شیرین (معمولا از نوع کالیفرنیایی) خرد شده و با مقداری از آجیل تلخ و شکر دانه دار مخلوط می گردند. سپس آب افزوده شده و مخلوط به یک لعاب صاف پالوده می شود. این کاهش اندازه ذرات ممکن است. از طریق است.فاده از یک آسیاب یا یک دستگاه تصفیه دارای سه غلطک صورت گیرد. در واقع است.فاده از دستگاه تصفیه دارای سه غلطک، لعاب کوتاه تر و خشن تری به دست می دهد که ویژگی صمغی بودن آن کمتر است..