با پرداخت کردن هزینهای مناسب، میتوانید در یکی از بهترین است.خرهای طبیعی اطراف تهران شنا کنید. کافی است. تصور کنید که شنا کردن در آب و هوایی خنک و به دور از شلوغی و دود و دم تهران، چه کیفی دارد تا همین حالا خود را برای این سفر آماده کنید.
از طرفی این منطقه به ناحیه گرم کویری گرمسار و از طرفی دیگر به ناحیه سرد البرز جنوبی میرسد. در این ناحیه، جانوران وحشی و اهلی بسیاری مانند قوچ، میش، کل، بز، کبک، پلنگ و انواع پرندگان شکاری زندگی میکنند که برای ادامه حیات خود به حفاظت جدی نیاز دارند.
همین ویژگی باعث بارش سالیانه بسیار زیاد در این منطقه شده و زمینهای آن را بسیار حاصلخیز میکند. به این روستا که بروید، در هر گوشه و کنار آن، باغها و مزارع سرسبزی میبینید که زندگی و نشاط در آنها جریان دارد. اگر اهل کوهنوردی هستید، میتوانید به این روستا بروید و در یکی از کوههای انار، گوران، یورد، شریف و یا بزکوه ماجراجویی خود را آغاز کنید.
آنگاه لعاب تصفیه شده، بو داده می شود. این فرآیند، دما را تا حدود ۵°C بالا می برد که به طور سنتی در یک ظرف روباز با یک به هم زدن چوبی صورت می گرفت. فرآیند سنتی از نظر ایمنی غذایی دچار کاستی هایی بود. علت این کاستی ها، لزوم است.فاده از تیغه های چوبی و پیامدهای ایمنی و بهداشتی ناشی از آزاد شدن سیانید هیدروژن طی عمل بو دادن بود.
اولین مرحله در تولید مارزیپن تجاری عبارت از تولید «لعاب خام» می باشد که تقریبأ حاوی ۵۵ بادام است.. بادام های شیرین (معمولا از نوع کالیفرنیایی) خرد شده و با مقداری از آجیل تلخ و شکر دانه دار مخلوط می گردند. سپس آب افزوده شده و مخلوط به یک لعاب صاف پالوده می شود. این کاهش اندازه ذرات ممکن است. از طریق است.فاده از یک آسیاب یا یک دستگاه تصفیه دارای سه غلطک صورت گیرد. در واقع است.فاده از دستگاه تصفیه دارای سه غلطک، لعاب کوتاه تر و خشن تری به دست می دهد که ویژگی صمغی بودن آن کمتر است..
خلال های بادام جهت تزئین و همچنین به عنوان یکی از مواد متشکله کیک فلورنتینس به کار می رود. همچنین خلال بادام ممکن است. به صورت خلال بادام بو داده خریداری شود. بو دادن باعث بهبود طعم و ظاهر آن می شود. خلالهای بو داده ممکن است. برای رویه تورتن و برای کیک لایه لایه خامه ای است.فاده شوند.
از ارقام بادام ایتالیایی زود بازده میتوان به درخت بادام تونو اشاره کرد که در دومین سال کاشت، نوبرانه خود را تولید میکند. این درخت، پربار، مقاوم و به صورت پیوندی و اصلاح شده تولید و به دست کشاورزان میرسد. علاوه بر باردهی بالا، باید به سازگاری بالای درخت بادام تونو در اکثر نقاط کشور ایران اشاره کرد. همین امر باعث پرفروش بودن این نهال در کشور ایران شده است..
در واقع دو گونه از بادام وجود دارد، نوع تلخ و نوع شیرین. بادام تلخ سهم بسیار اندکی از تولید جهانی را داراست و هم اکنون تولید آن منحصر به مراکش و فلسطین اشغالی است.. بادام شیرین اروپایی، اسپانیا، ایتالیا، پرتغال و یونان به طور طبیعی تقریبأ حاوی ۵٪ از بادام تلخ است... بادامهای کالیفرنیا ٪ شیرین می باشند و طعم آنها در کل شیرین تر از انواع اروپایی آن است.. همچنین آجیل های کالیفرنیا از نظر شکل یکنواختتر و یکدست ترند که این موضوع است.فاده از آنها را برای مقاصد تزئینی مناسب تر می سازد.