شهریار، با نام کامل سید محمدحسین بهجت تبریزی (Seyyed Mohammad Hossein Behjat Tabrizi)، یازدهم دیماه سال در روستای خشگناب در حوالی تبریز چشم به جهان گشود. پدرش حاج میرآقا خشگنابی یکی از وکلای تبریز بود و مادرش خانم ننه نام داشت. او در خانوادهای پرجمعیت بزرگ شد و هفت خواهر و پنج برادر داشت.
رابطهی عاشقانه شهریار و ثریا بهتلخی به پایان رسید و بهجت تبریزی که عشقی نافرجام را تجربه کرده بود تهران را ترک کرد و در نیشابور مشغول به کار شد. اواخر سال شهریار به دلیل ابتلا به بیماری مجبور شد به تهران بازگردد که این بازگشت با بستری شدن وی در بیمارستان همراه بود.
“حـیـدر بابا” نـه تـنـهـا تا کوره ده های آذربایجان، بلکه به ترکـیه و قـفـقاز هـم رفـته و در ترکـیه و جـمهـوری آذربایجان چـنـدین بار چاپ شده است.، بدون است.ـثـنا ممکن نیست ترک زبانی منظومه حـیـدربابا را بشنود و منـقـلب نـشود.
براساس مطالعات انجام شده احداث واحد ظروف فلزی آشپزخانه با ظرفیت اقتصادی در محل امکان سنجی شده حدود میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاری بیشتر از درصد بوده ودر سال بعداز به تولید رسیدن سرمایه اولیه خود را برداشت می کنید.نیازمندیهای احداث این واحد با ظرفیت عملی تولیدسالیانه دست در فاز اول بررسی شده است. و می توانید با تماس آن را اخذ نمایید با توجه به وابستگی هزینه وسرمایه گذاری به مکان و زمان اجرای پروژه های اقتصادی برای مشاوره امکان سنجی فعالیت های اقتصادی می توانید با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید.
ظروف فلزی از تنوع محصول بلحاظ ،جنس ،شکل .قطعات مختلفی برخوردار است. که شرايط عملياتي تولید همان گونه که در نمودار آورده شده است. انجام می گیرد قطعات اصلی عبارتند از دسته باکالیتي ،دسته فلزي ،درب و بدنه . در فرایند تولید دسته های با کالیتی، پودر باکالیت (قرص باکالیت) تا درجه حرارت حدود ۸ درجه سانتیگراد ابتدا گرم شده سپس عمليات پرسكاري روی آن انجام مي گيرد و برای جلوگیری از شکستگی یا ترک و نیز یکنواختي بر روي دسته باکالیتي عملیات بازرسي و کنترل کیفیت انجام مي گيرد. در فرایند تولید دسته های فلزی ابتدا ورقه فلزي در ضخامت مناسب برشکاري و توسط پرس به شکل مورد نظر در می آید و کنترل می شود قطعه تولید شده از لحاظ ابعاد دقیق بوده و پلیسه نداشته باشد در تولید درب و بدنه نیز ورقه فلزی به ضخامت مناسب بصورت گرده به قطرهاي مورد نظر هم جهت تولید درب وهم بدنه بریده مي شود.
در دیگ های زود پز بر اثر حرارت، بخار آب داخل دیگ جمع شده و مواد غذایی تحت فشار این بخار شروع به پختن مینماید و پس از جمع و فشرده شدن بخارآب به میزان کافی داخل دیگ، دیگر نیازی به حرارت زیاد شعله گاز برای ادامه پخت غذا نیست و حرارت دیگ را کی توان کمتر کرد و پس از زمان پخت سریعترین راه خنک کردن ،گذاشتن آن زیر شیر آب ولرم و سپس آب سرد می باشد که باعث کاهش فشار داخلی دیگ زودپز شده و سوپاپ اطمینان به حالت اولیه خود برمیگردد و می توان با رعایت احتیاط درب دیگ را باز نمود.
از ويژگيهاي مهم ظروف می توان به جنس مواد اولیه ، روش ساخت، دقت ابعادی نوع و کیفیت پوشش نچسب نشانده شده اشاره نمود . ظروف تفلون را مي تواند از آلومينيوم , فولاد زنگ نزن، چدن با درجه خلوصي متناسب ساخت كه در شرايط عادي مصرف موجب آلودگي و مسموميت غذايي نشود.
ﺑﻄﻮر ﻣﺜﺎل : ﺣﻠﺐ ﻫﺎی روﻏن ﻧﺒﺎﺗﯽ از ورق ﻗﻠﻊ اﻧﺪود ﺷﺪه ﺑﻪ ﺿﺨﺎﻣﺘﻬﺎی ﺑﺪﻧﻪ ,۸ و ﺳﺮ و ﮐﻒ , ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮ اﺳﺘﻔﺎده می شود. ورﻗﻬﺎی ﻗﻠﻊ اﻧﺪود ﺷﺪه در ﻣﻘﺎﺑﻞ اﮐﺴﯿﺪه ﺷﺪن در ﺑﺮاﺑﺮ رﻃﻮﺑﺖ ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻘﺎوم هستند و زﻧﮓ ﻧﻤﯽ زﻧﻨﺪ.