شهرک صنعتی صفادشت از لحاظ موقعیت مکانی در شهر ملارد و در جاده شهریار قرار دارد. این شهر به علت صنعتی بودنش از موقعیت اقتصادی خوبی برخوردار بوده و دارای کارخانه و کارگاه های صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، بخش برای دامداری، هکتار باغ و هزار هکتار اراضی کشاورزی است.. و به این طریق جوانان بسیاری برای پیدا کردن شغل به این شهرک صنعتی مراجعه می کنند. شهرک صنعتی دهک در جاده ملارد و در حومه شهرک صنعتی صفادشت واقع شده است.. این شهرک یکی از بخش های تازه تاسیس شده است. که به خاطر بهره مند بودن از زیر ساخت های مناسب برای راه اندازی کار های صنعتی یا جهت سرمایه گذاری مناسب است.. شهرک صنعتی دهک از جمله فعال ترین شهرک های منطقه بوده و عمده کارخانه های این شهرک کارخانه صنایع غذایی می باشد..
شهرک صنعتی صفادشت از لحاظ موقعیت مکانی در شهر ملارد و در جاده شهریار قرار دارد. این شهر به علت صنعتی بودنش از موقعیت اقتصادی خوبی برخوردار بوده و دارای کارخانه و کارگاه های صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، بخش برای دامداری، هکتار باغ و هزار هکتار اراضی کشاورزی است.. و به این طریق جوانان بسیاری برای پیدا کردن شغل به این شهرک صنعتی مراجعه می کنند. شهرک صنعتی دهک در جاده ملارد و در حومه شهرک صنعتی صفادشت واقع شده است.. این شهرک یکی از بخش های تازه تاسیس شده است. که به خاطر بهره مند بودن از زیر ساخت های مناسب برای راه اندازی کار های صنعتی یا جهت سرمایه گذاری مناسب است.. شهرک صنعتی دهک از جمله فعال ترین شهرک های منطقه بوده و عمده کارخانه های این شهرک کارخانه صنایع غذایی می باشد..
شناسه ملک : متر باغ متر ویلای دوخواب دارای است.خر چهارفصل آلاچیق و باربکیو محوطه سازی و نورپردازی شده دارای درختان مثمر بر متر شهرکی برق قانونی مشترک کنتور گاز مشترک قانونی آب مصرفی سهمیه آب کشاورزی دارای سند تکبرگ عرصه و اعیان فروش این باغ ویلا در صناملک توسط این کارشناس فروش انجام میشود: صناملک نخستین برند باغ ویلا و املاک صنعتی غرب است.ان تهران ارسال عدد به شماره = ورود به دنیای صناملک ( باغ ویلا و صنعتی )
طبق گزارش های سازمان جهانی غذا و خشکبار، بخش اعظم ضایعات غذایی در کشورهای در حال توسعه از نارسایی در فناوری های کشت، برداشت، فراوری، انباشت،حمل و توزیع مواد غذايي نشات می گیرد. به عبارت دیگر به دلیل باارزش تلقی شدن مواد غذایی در این کشورها، آنچه در این کشورها اتفاق می افتد، بیشتر اتلاف مواد غذایی در کفه عرضه است.، تا دورریز آن توسط مصرف کننده در کفه تقاضا. شكل الگوهای ضايعات در دسته بندی مواد غذایی مختلف را در میان کشورهای جنوب و جنوب شرق آسیا نشان مي دهد []. جمهوری اسلامی ایران نیز از نظر گزارش های تخصصی فائو دراين منطقه جغرافیایی جای گرفته و الگوی ضايعات غذا در آن نیز بسیار شبیه الگوی تصویرشده برای این کشورها است.. برای اين موضوع می توان شواهد فراوانی را در اظهارات و گزارش های كارشناسان و مسئولان بخش کشاورزی و صنایع غذایی کشور یافت. اجازه دهید به برخی از این شواهد اشاره ای داشته باشیم.
همانند نقاط دیگر جهان ، ضايعات مواد غذایی در جمهری اسلامی ایران نیز یک معضل بزرگ به شمار رفته و مسبّب ایراد ميلياردها دلار ضرر اقتصادی، کاهش و اتلاف منابع ، آلودگی و ویرانی محیط زیست ، و فرسایش قدرت اقتصادی كشور است. .ابعاد ضایعات غذایی در کشور در تضاد کامل با چشم انداز ملی جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای اقتصاد مقاومتی است.. الگوهای ضايعات مواد غذایی در ایران شبیه به کشورهایی است. که طبق گروه بندی سازمان بین المللی غذا و دارو در جنوب و جنوب شرق آسیا قرار دارند؛ نظریات و اظهارات کارشناسان و مسئولان کشور در صنایع غذایی و بخش کشاورزی ایران نیز موید این حکم هستند. این حکم متضمن آن است. که ضايعات مواد غذایی در کشور ما بیشتر صبغه تکنولوژیک دارد تا ماهیت فرهنگی. از این رو بهبود فناوری زنجیره های تامین غذا در کشور یکی از اساسی ترین کارهایی است. که باید وجهه همت دولت و ملت در جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد. این کار باید در چهارچوب تنظیم «خط مشی جامع تامین غذا » در سطح ملی و اجرای جهادی آن در کشور تعقیب شود.
اگر چه وضعیت کنونی ضايعات مواد غذايي حاکی از اتلاف های اقتصادی کلان در سطح ملی است.، اما این وضعیت در عین حال حاکی از فرصت و فضای بسیار گسترده فراهم برای بهبود و رشد اقتصادی است.. دستیابی به نتایج مثبت در طرح های كنترل ضايعات غذایی (به ویژه در بعد فرهنگی) مستلزم کار چنددهه ای بر روی نسل های جوامع کشور است.. در اين برهه خطیر، لازم است. برای صرفه جویی و جلوگیری از زیان های اقتصادی-اجتماعی- زیست محیطی، پیشگیری از انحراف از معیارهای اخلاقی کارساز موجود در الگوهای مصرف غالب در جوامع ایرانی، و پیشگیری از غلبه الگوهای مصرف گرایانه و اسراف کارانه، با بسیج عزم ملي و به کار بستن مدیریت جهادي به مبارزه با اتلاف و ضایعات مواد غذایی در سرتاسر کشور بپردازیم.
اجازه دهید مرور کوتاهی بر آنچه تا اینجا گفتیم ، داشته باشیم: کشور ما متحمل هزينه هاي فوق العاده سنگین (اجتماعی-اقتصادی و زیست محیطی)می شود تا بتواند مواد غذایی مورد نیاز جوامع خود را تامین کند؛ بخش زیادی از این مواد غذایی در مزارع، انبارها، حمل و نقل ، فروشگاه ها و آشپزخانه ها تلف شده و ازبین می رود. پسماندهاي ناشی از این اتلاف، تبديل به زباله های مضر براي سلامت و محیط زیست مي شوند و ما ناگزیر هستیم حجم کلانی از منابع کشور را صرف کنیم تا بتوانیم بخشی از آثار زیان بار ناشی از تولید و دفع این زباله ها را بر روی انسان و محيط زيست کنترل یا رفع کنیم. اين چرخه زیان موجب وارد آمدن آسیب های جدی و جبران ناپذیر به نظام ، جوامع انسانی کشور و محیط زیست آن شده و به هیچ عنوان از منظر اقتصاد ، كسب و کار، زندگی اجتماعی، زندگی شخصی، حفاظت از محیط زیست، و یا هر منطق انساني دیگری قابل توجیه نیست. با این اوصاف منافع ملی و مصالح نظام حکم می کند که با جدیت تمام به دنبال راهکارهای جدی برای مقابله با این پدیده و روندها و پیامدهای مخرب آن باشیم.
زنجیره های تامین برنج کشور نیز مبتلا به ناکارآیی و اتلاف های غیرقابل پذیرش هستند. به گفته ش.اسدي( از کارشناسان موسسه تحقیقاتي برنج ایران) به دلیل فقدان ماشین آلات کارآمد، و نارسایی دانش و آموزش منابع انسانی در عملیات فرآوري برنج، درصد از تولید برنج ایران به برنج شکسته تبدیل می شود. او به علاوه بیان کرده که در مواقع اشباع بازارهای کشور از برنج واراداتی، انبارداری بلندمدت برنج توليد داخل موجب افت کیفی برنج داخلی مورد عرضه در بازار و افزایش ضایعات آن در مرحله مصرف می شود][.