برخی دیگر از گونههای گیاهای دماوند عبارتاند از: کاج آلپ، اسپرس کوهی نیمه کروی، گون، یاسمن صخرهای، ازمکی کوهسری، پیربهار دنایی، شبدر شاه بلوطی، ترشک کوهسری، دغدغک البرزی، پلاخور بوتهای، گالش انگور، تیره گل، نسترن وحشی، قفقازی، رز گردآلود، گز، علف بره، چمن آراراتی، چمن گندمی آسیای مرکزی، جاروی علفی بامی، علف قرمز، جو چمنزار، ملیکای بی زبانک، علف صورتی، چاودار هراتی، شبه یولاف شکننده، ریش سنبل، خشخاش طناز، شکرتیغال و شکرتیغال مشهدی، چون جاشیر، سریش و در جاهای مرطوب زبان طلا، پیرسنبل، قدومه پرشاخه، جعفری فرنگی معطر، بادرنجبویه دنایی، خاکشیر تلخ کوتوله، گل بی مرگ طلایی، پنجه برگ نقره گون، آزاد بری، پنجه برگ همدانی، دنایی، سنبله ارغوانی و مینای پرکپه برگ نقرهای.
نام دماوند به دو صورت دماوند و دنباوند ثبت شده است.. این کوه را با نامهای کاملا متفاوت بیکنی و جبل لاجورد نیز معرفی کردهاند. در مورد دلیل نامگذاری دماوند در فرهنگ معین آمده است.: دم (دمه، بخار) + آوند = دماوند؛ دارای دمه و دود و بخار (آتشفشان).
قله زیبای دماوند از شهرهای تهران، قم و ورامین قابل رویت است.؛ اما بهتر است. برای صعود به آن باید به تهران یا شهر دماوند سفر کنید. مسیر های اصلی صعود به قله در چهار جبهه مشخص میشوند. هر چند که اغلب مسیرها دارای جان پناه هستند، اما بهتر است. حتما گروهی راه بلد را برای کوهنوردی انتخاب کنید. جبهه جنوبی که از سمت جنوب شرقی کوه دماوند آغاز میشود رایجترین مسیر صعود است.. آبشار یخی دماوند در مسیر این جبهه قرار دارد. امروزه جانپناه برای کوهنوردان در مسیرهای مختلف صعود به قله ساخته شده که در تعدادی از آنها امکان اقامت شبانه وجود دارد. همچنین میتوانید در این قرارگاهها راهنمای صعود به قله را نیز دریافت کنید.
تور های بسیار بزرگی که به دلایل مختلفی در آب های آزاد رها شده اند، اصطلاحا ghost nets نام می گیرند که متاسفانه امروزه تبدیل به یک خطر زیست محیطی شده اند. دلایلی همچون پارگی ناخواسته تور، رها کردن تور به عنوان زباله و عدم صرفه اقتصادی در بازیافت کردن آن ، گیر کردن تور در پروانه کشتی ها و قایق ها و باعث شده تا بیش از % زباله های اقیانوسی را همین تور ها تشکیل دهند.
این محصول از بهترین الیاف پلی پروپیلن و پلی اتیلن به صورت تابیده شده به هم تولید شده و دارای سایزهای متنوعی است.. این محصول دارای مقاومت بالایی در برابر آب، رطوبت و پوسیدگی است.. از دوام و ماندگاری بسیار بالایی برخوردار است.. ریسمان صیادی با است.انداردهای خاص و مشخصی ساخته شده است. و با محیط زیست نیز سازگار است.. تنوع بالایی در رنگ دارد و اغلب در رنگ های قرمز، سفید، آبی و زرد و … تولید میشوند. همچنین این محصول قابلیت تحمل وزن بالا را به خوبی دارد و بسیار محکم و مقاوم است..
مواد اولیه تشکیل دهنده ریسمان صیادی دو گرید پلی اتیلن و پلی پروپیلن است.. مواد اولیه این محصول از دو نوع درجه یک و درجه دو هستند. این محصول در گروه الیاف مصنوعی است.. این محصول از به هم تابیده شدن نخهای پلی پروپیلن و پلی اتیلن تولید میشود. مواد اولیه آن پس از ورود به کارخانه توسط دستگاههای خاصی به نخ پلاستیکی تبدیل شده و این نخها پس از جاگذاری داخل دستگاه طناب و تنظیم آن تبدیل به این محصول میشود. تفاوت این محصول با
ماهی هایی نظیر ماهی قزل آلا، ماهی زردک، ماهی سفید رودخانه و عروس ماهی که حجم و وزن کمی دارند با توری های کوچک دستی راحت از آب بیرون کشیده می شود و نیازی به کشش های زیاد و صرف انرژی نیست. برای این کار و نزدیک کردن آنها هم میتوان از کشیدن نخ ماهیگیری بهره جست.
این مدل و ظاهر از تور صیادی ، به صورت یک مخروط با شعاع و ارتفاعِ متناسب با یکدیگر طراحی شده اند . در بخش قائده این مخروط و در سرتاسر محیط دایره ، طناب های سرب دار جاسازی شده است. و در رآس بالایی نیز طناب با شکل مخصوص برای کشیدن قرار گرفته است.. در بعضی مدل ها یک مچ بند جداگانه و در مدل های ساده تر نیز یک حلقه در ابتدای طناب بالایی وجود دارد که برای نگه داشتن طناب در مچ دست کاربرد دارد.