اولین راه آهنی که در ایران احداث شد از شاهی یا همان قائمشهر کنونی تا بندر شاه یا همان بندر ترکمن امروزی میرفت. بعد از راه افتادن اولین قطار از ساری تا بندر ترکمن، پروژههای بیشتر و وسیعتری در سطح کشور شروع به کار کرد که راه آهن البرز یکی از آنها بود.
طبیعت زنده و با نشاط فیروزکوه و تمام روستاهای اطراف آن، باعث شده که محیط بسیار مناسبی برای زندگی گونههای جانوری متنوع به وجود بیاید. حیاتوحش این منطقه ارزش زیستی بسیاری دارد و به همین دلیل باید تحت حفاظت جدی باشد تا از آسیبهای دنیای مدرن در امان بماند.
دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب و آب و هوای مساعد، و همچنین وجود رودخانهها و منابع آب شیرین در این شهرستان، باغداری رواج زیادی دارد. از محصولات کشاورزی فیروزکوه میتوان به گندم، جو، بنشن، تره بار، زرد آلو، سیب، گیلاس، گلابی، گردو، انگور و آلبالو اشاره کرد.
عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است.. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است.. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است.. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت ميشوند. عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها
در کشورهایی همچون برزیل، روسیه، چین، آرژانتین، سوئیس، آلمان، است.رالیا و نیوزیلند که مهمترین کشورهای تولید کننده عسل در جهان هستند حداقل فرآورده غذایی از قبیل شکلات عسل، عسل کریستاله، کیک عسل، ماست عسل، شیرعسل، گرده عسل، ژله عسل و سالاد میوه با عسل تولید می شود
شهد، مایعی شیرین است. که با است.فاده از زبان لولهای شکل و دراز از گلها است.خراج میشود و در شکم اضافی آن یا محصول، ذخیره میشود. در حالی که شهد در محصول میچرخد، با آنزیمهایی ترکیب میشود که pH آن را تغییر میدهد و آن را برای نگهداری طولانی مدت مناسب میکند که مراکز تولید عسل در ایران این را مد نظر دارند.
شرکت صنایع غذایی آماده پز با نام تجاری بهانه از دیگر مراکز تولید عسل در ایران است. که با ظرفیت بالایی از تولید بهترین عسل را در محصولات خود داشته و متناسب با ذائقه های متفاوت، عسل های تولیدی خود را به بازار راهی کرده است.. این که از بهترین شرکت های تولید عسل در ایران می باشد، اکنون در بازارهای جهانی، محصولات خود از قبیل انواع عسل را در بسته بندی عسل صادراتی ارائه می کند و همواره بهترین کیفیت را در دست تولید داشته است..
هنگامی که زنبور عسل به کندو باز می گردد، شهد آن را با بازگرداندن مایع در دهان زنبور دیگر به زنبور دیگر منتقل می کند. هنگامی که شهد در شانه قرار می گیرد، هنوز یک مایع چسبناک است.. زنبورها برای اینکه آب اضافی را از عسل خود خارج کنند، برای تسریع فرآیند تبخیر، با بال های خود لانه زنبوری را باد می زنند.