در میانههای پیست دیزین تهران، در ارتفاع ۸ متری رستوران شاله قرار دارد که یکی از بکرترین مناظر ارتفاعات دیزین را هنگام صرف غذا در مقابل چشمانتان به نمایش میگذارد. این رستوران درواقع بخشی از هتل ستاره شاله دیزین است. که انواع خدمات را برای گردشگران در نظر گرفته است..
گذراندن اوقات فراغت در پیست اسکی دیزین بسیار لذتبخش است.؛ اما در مقابل احساس گرسنگی و نیاز به رفع خستگی در محلی آرام و دنج بعد از برفبازی و اسکی یک نیاز مهم است.. در دهکده دیزین تعدادی رستوران و کافیشاپ لوکس و مجهز فعال هستند و افراد در هر بخشی از مجموعه میتوانید از خدمات آنها است.فاده کنند.
تله اسکی بشقابی برای سهولت رفتوآمد اسکیبازان طراحی شده است.، بهطوریکه ارتفاع زیادی ندارد، میلههایی با بشقابهایی که به پایین آنها متصل است. پشتبهپشت در حرکتند که اسکیبازان میتوانند با یک دست آن را گرفته و بشقابک را مانند اهرمی میان پاهای خود قرار دهند و به وسیله تله اسکی بشقابی به محل مورد نظر خود سر بخورند و برسند.
اسید سیتریک جوین تولید کننده اسید سیتریک خشک و آبدا در ایران با ظرفیت تولید تن سیتریک اسید در سال می باشد. اسید سیتریک جوین دارنده دارای است.اندارد BP انگلستان (بریتیش فارماکوپه) می باشد که هر سال مورد بازرسی قرا می گیرد، اعتبار جهانی داد و در موررد قبول کلیه کشور ها می باشد. هر ساله مقادیر زیادی از اسید سیتریک تولید شده توسط شرکت کشت و صنعت جوین به کشور های مختلف جهان صادر می شود.
• اسید سیتریک در داروسازی به عنوان عامل ضدقارچ و بازدارنده ترومبین است.فاده می شود. با توجه به اینکه خون در حضور یون کلسیم لخته و منعقد می شود، با هدف جلوگیری از انعقاد خون و آماده سازی آن برای انتقال، از اسید سیتریک و سیترات سدیم در محلول های ضد انعقاد است.فاده می شود. درصورتی که این اسید در آب با بی کربنات سدیم یا همان
در فرآیند کلاسیک تولید اسید سیتریک، محلول کشت در سینی های کم عمق (ظرفیت - لیتر) نگه داشته می شود، و قارچ به عنوان حصیر میسلیوم در سطح محیط ایجاد می شود. سینی ها از آلومینیوم با درجه خلوص بالا یا فولاد با درجه خاصی ساخته شده اند و روی قفسه های پایدار بر روی یکدیگر سوار می شوند. محفظه های تخمیر برای کنترل دما و رطوبت با گردش هوا موثر ارائه می شوند. اتاق های تخمیر همیشه در شرایط آسپتیک هستند، که ممکن است. در طول دو روز اول هنگام جوانه زدن هاگ حفظ شود. آلودگی های مکرر عمدتا توسط پنسیلیا، سایر آسپرژیل ها، مخمر و باکتری های لاکتیک ایجاد می شود. به طور کلی از ساکارز تصفیه شده یا خام، شربت عصا یا ملاس چغندر به عنوان منابع کربن است.فاده می شود .
شاید برای شما که قصد خرید اسیدسیتریک را برای مصارف مختلف دارید جالب باشد بدانید که اسید سیتریک در اصل ترکیبی بدون رنگ و بی بو است. که اولین بار در سال توسط یک محقق سوئدی از آب لیمو گرفته شد. در طی دهه روش مقرون به صرفه تری برای تولید اسید سیتریک کشف شد. هرچقدر که غیرمعمول به نظر برسد ، بیشتر پودر اسید سیتریک اکنون از تخمیر یک نوع قارچ به نام Aspergillus niger حاصل می شود .
اسید سیتریک نوعی کربوکسیلیک اسید است. که از مهم ترین اسیدهای آلی به حساب می آید و با توجه به اینکه در بسیاری از مرکبات (لیمو شیرین و لیمو ترش ، پرتقال) و دیگر میوه هایی همچون گیلاس، زغال اخته، سیب، توت فرنگی و ... وجود دارد، به عنوان یک ترکیب غیرسمی و خوراکی به منظور ایجاد طعم و پایدارکننده به مواد غذایی اضافه می شود. بد نیست بدانیم این میوه ها به دلیل اینکه دارای مقدار کافی اسید سیتریک هستند، در طبقه میوه های اسیدی قرار می گیرند.