روز ملی دماوند همزمان با تیرگان در مازندران با نام تیرماه سیزده شو در شب سیزدهم آبانماه برگزار میشود. انجمن کوهنوردان ایران هر ساله این جشن را در روز سیزدهم تیر در دامنههای قله دماوند در «شهر رینه لاریجان شهرستان آمل» برگزار میکنند؛ این جشن به ثبت ملی نیز رسیده است.. از موسیقی ملی دماوند نیز در روز جشن تیرگان در سال با صدای سالار عقیلی در بین هزار نفر رونمایی شد.
شهرت آن بیش از هر چیز در این است. که فریدون از شخصیتهای اساطیری ایران، ضحاک را در آنجا، در غاری به بند کشیده و ضحاک آنجا زندانی است. تا آخرالزمان که بند بگسلد و کشتن خلق آغاز کند و سرانجام به دست گرشاسپ کشته شود. هنوز هم بعضی از ساکنین نزدیک این کوه باور دارند که ضحاک در دماوند زندانی است. و اعتقاد دارند که بعضی صداهایی که از کوه شنیده میشود، نالههای او است.. بنا به روایتی نبرد لشکر فریدون به سپاهسالاری کاوه با ضحاک در حوالی دماوند بوده است..
کوه لار در همسایگی خاوری این دشت، بخشی از ارتفاعات البرز مرکزی است.. رشته شمالی پس از تشکیل گردنه کهو (سفیدآب) در شمال قریه گرمابدر از توابع رودبار قصران به دو رشته شمال غربی و جنوب شرقی منشعب میشود که بخش شمال غربی آن با تشکیل قلل تخت خرس و سه سنگ، در جهت غرب امتداد مییابد و قله عظیم دماوند را پدیدمیآورد. بخش جنوب شرقی آن نیز پس از امتداد در دشت لار، قلل معروف هفتسران را به وجود میآورد. بخش جنوبی این کوهها که همان خط الرأس اصلی است.، در جنوب دشت لار امتداد دارد و پس از تشکیل قلل مهرچال، آتشکده، ریزان، سیاه چال و ماز در جهت شمال شرقی به کوههای خنسک و شادکوه متصل میشود.
شرکت پالایش صدرآب تحت برند صدر آب با مشارکت چند تیم حرفه ای در زمینه های مهندسی محیط زیست، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، ساخت و تولید،بهداشت محیط، شیمی و حقوق محیط زیست تاسیس گردید و امروز با پشتوانه ی بیش از یک دهه تجربه ی صنعتی و تولیدی ، از بزرگترین شرکتهای فعال در صنعت تصفیه آب و فاضلاب و محیط زیست کشور می باشد .تولید انواع
عرق انسان بد بو نیست و در واقع بویی ندارد اما عرق به وسیله باکتری های زیر بغل تجزیه می شود و باکتری عرق را به مواد اسیدی زائد تبدیل می کند که بویی نامطبوع دارد . اگر از جوش شیرین به روی زیر بغل خود است.فاده کنید ، ممکن است. خاصیت اسیدی عرق را خنثی کند و بوی نامطبوع آن را از بین ببرد .
LEAVENING AGENT به هر ترکیبی گفته می شود که در خمیرها باعث سبک شدن و یکدست شدن آن می گردد. بی کربنات سدیم در ساختار بیکینگ پودر برای حجم دادن به فرمولاسیون های آشپزی مانند کیک، کراکر و ویفرها مورد است.فاده قرار می گیرد. یک بیکینگ پودر حاوی مواد زیر است.:
بی کربنات سدیم چیست؟ در سال ، شیمیدان فرانسوی به نام نیکلاس لبلانک توانست برای اولین بار، کربنات سدیم را تولید کند که به آن خاکستر سودا نیز می گویند. در سال ۸، دو نانوای آمریکایی، جان دوایت و آستین چرچ، اولین کارخانه تولید جوش شیرین از کربنات سدیم و دی اکسید کربن را در آمریکا تأسیس کردند.
می توان گفت که بیشترین کاربرد جوش شیرین در فرآوری و تهیه انواع بکینگ پودر است. . همچنین از آنجایی که بی کربنات سدیم یک ماده قلیایی است. ، برای خنثی کردن مواد اسیدی مورد است.فاده قرار می گیرد . به علاوه می توان برای غذاهایی که به علت اسیدی بودن طعم تلخی دارند ، از سدیم بی کربنات است.فاده کرد و طعم نهایی غذا را بهبود بخشید .