وارنگه رود، روستایی است. که قدمت آن به سال پیش برمیگردد. زمانی که تنها چند خانوار محدود در آن زندگی میکردند و باعث رونق این روستا شدند. روستای وارنگه رود علاوه بر اینکه توانسته است. طبیعت اطراف خود را در بهترین شکل حفظ کند، روستایی متمدن و مجهز است..
تله کابینهای شاله، قله، دره و چمن شما را به بالای قله میبرند. تلهکابین دره نسبت به تلهکابینهای دیگر، مسیر بیشتری را رفته و به ارتفاع متری میرسد. تله کابین چمن هم از رستوران شورع شده و تا ارتفاع متری بالا میرود. اگر جرات بیشتری دارید میتوانید از تلهسیژ برای رفتن به بالای قله است.فاده کنید. تلهسیژهای قله و چمن در منطقه دیزین قرار دارند. تلهسیژ نوعی بالابر است. که کابین نداشته و برای بالارفتن باید روی نیمکت نشست.
برای رسیدن به پیست اسکی دیزین، دوراه در دسترس است.. یک راه، از سمت جاده چالوس است. که به ساکنان است.ان البرز نزدیکتر است.. راه دوم، مسیر شمیرانات و شمشک است. که به ساکنین است.ان تهران نزدیکتر است.. اگر راه اول را برای رسیدن به پیست انتخاب کردهاید، در جاده چالوس، بعد از عبور از هتل گچسر، حواستان به تابلوهای خروجی باشد. بعد از این هتل و در ۸ کیلومتری میان کرج، باید وارد خروجی ولایت رود (جاده دیزین) شوید. بعد از اینکه این مسیر را چند کیلومتر ادامه دادید، به پیست دیزین میرسید.
عنصر منگنز از جمله عناصر مهم مورد نیاز بدن تلقی می شود. مواد غذایی که در طول روز است.فاده می کنیم نظیر چای، غلات، حبوبات، آجیل، سبزیجات و حاوی این ترکیب است.. این عنصر نقش مهمی در افزایش است.قامت عمومی بدن، سلامتی غده تیرویید، افزایش تراکم است.خوان ها و جلوگیری از پوکی است.خوان در سنین بالاتر می باشد. بدن انسان در شرایط عادی می تواند تا گرم از این عنصر را در کبد و لوزالمعده ذخیره کند. قرص های حاوی این ماده به عنوان دارو جهت تامین کمبود بدن تجویز می شوند. البته نباید فراموش کرد که مصرف خودسرانه و بی از حد آن نیز ممکن است. سبب کاهش رشد، از دست دادن اشتها و کاهش جذب آهن بدن و در نتیجه بروز کم خونی گردد.
عنصر منگنز به عنوان یکی از مهم ترین ریز مغذی ها و به صورت کود کشاورزی به خاک هایی که دچار کمبود منگنز هستند تزریق می شود. کود سولفات منگنز کنجاله ساز حاوی منگنز و گوگرد می باشد. این عناصر در برگ و ساقه گیاه جذب شده و موجب افزایش رشد گیاهان می شود. از ویژگی های عنصر منگنز باید به این اشاره داشت که به عنوان فعال کننده آنزیم نیتریت ردوکتاز، در متابولیسم ازت شرکت می کند و همچنین با بهبود فرآیند فتوسنتز موجب بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی می شود. سولفات منگنز برای پسته نیز بسیار مورد است.فاده قرار می گیرد.
در روش اول تولید سولفات منگنز گرم اگزالیک اسید، میلی لیتر آب و میلی لیتر سولفوریک اسید با هم مخلوط می شوند. سپس دی اکسید منگنز را به طور مداوم اضافه می کنند تا زمانی که محلول از حباب کردن متوقف شود. در روش دوم نیز دی اکسید منگنز را با آب مخلوط می کنند و مقدار زیادی دی اکسید گوگرد در آن حباب زده می شود. این واکنش مستقیماً دی اکسید منگنز تولید می کند. در نهایت، پس از هر دو روش، این مخلوط فیلتر می شود تا سولفات منگنز صورتی رنگ به دست آید.
گیاهان نسبت به کمبود منگنز حساسیت های متفاوتی دارند، بعنوان مثال سیب زمینی، غلات و درختان میوه بیشترین حساسیت را به کمبود منگنز از خود نشان میدهند. اما پنبه کمترین حساسیت را به کمبود منگنز نشان می دهد. علائم کمبود منگنز ابتدا در بافتهای جوان گیاه دیده میشود و در غلات نقاط قهوهای رنگی بر روی حاشیه برگ به وجود می آید. در مرکبات کمبود منگنز به صورت رنگ سبز روشن در حاشیه برگهای جوان میباشد اما رگبرگها همچنان به رنگ سبز تیره باقی می مانند.
ذکر این نکته ضروری است. که زیاد بودن آهک خاک و کاهش اسیدیته موجب کاهش جذب عنصر منگنز از خاک می شود. اما با این وجود در است.فاده از کود سولفات منگنز هم باید حد و اندازه را رعایت کرد، زیرا در غیر اینصورت موجب آسیب رساندن به گیاهان می شود.