بهترین زمان برای است.فاده از مجموعه دهکده دیزین اواخر پاییز تا اواسط فصل بهار است.. با این وجود فعالیت پیست اسکی دیزین به فصل سرد محدود نمیشود و در فصل تابستان هم برای علاقهمندان به اسکی روی چمن و ورزشهایی چون کایتسواری، دوچرخه سواری کوهستانی و تیزاندازی جذاب است.. این پیست، تنها پیست اسکی در فصل تابستان است. و گردشگران زیادی در این فصل به آن مراجعه میکنند. بازدید از باغ گل دیزین، طبیعت زیبای کوهستان و هوای خنک آن از جذابیتهای این منطقه در فصل تابستان است..
در مجموعه پیست اسکی دیزین، تلهکابین وجود دارند که هرکدام، مسیرهای مهمی را تشکیل میدهند. شاله، با ۸ متر ارتفاع و ۵ متر طول، مسیری است. که دفتر مدیریت را به رستوران شاله وصل میکند. تلهکابین قله با متر ارتفاع و ۵ متر طول، در وسط پیست قرار گرفته است. و به قله میرسد.
در سال امکانات اسکی روی چمن نیز در پیست دیزین فراهم شد و در کنار آن ورزشهای کوهستانی دیگر همچون دوچرخه سواری کوهستانی و کایت سواری در لیست تفریحات این مجموعه قرار گرفتند. تمام این امکانات دستبهدست هم دادند تا دیزین را به یک پیست اسکی فوقالعاده و چهار فصل در ایران و خاورمیانه تبدیل کنند.
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
غیر قابل احتراق اما سوزاندن مواد قابل احتراق را تسریع می کند. اگر مقادیر زیادی در آتش سوزی نقش داشته باشد یا مواد قابل احتراق به خوبی ریز تقسیم شده باشد، ممکن است. انفجار ایجاد شود. اگر توسط ترکیبات آمونیوم آلوده شود، تجزیه خود به خودی اتفاق می افتد و گرمای حاصل ممکن است. مواد قابل احتراق اطراف را مشتعل کند. گرمای طولانی مدت ممکن است. منجر به انفجار شود. اکسیدهای سمی نیتروژن در آتش سوزی های این ماده تولید می شود.
بر اساس مناطق جغرافیایی ، بازار جهانی آن در هفت منطقه اصلی اروپای غربی ، آمریکای شمالی ، آمریکای لاتین ، خاورمیانه و آفریقا ، آسیا و اقیانوسیه به جز ژاپن ، اروپای شرقی و ژاپن تقسیم شده است.. در میان مناطق ذکر شده در بالا ، آمریکای لاتین از قرن نوزدهم عمدتاً برای تهیه ی کود های نیتروژنه برای تولید کودها و مصارف شیمیایی از آن است.فاده می کند. آمریکای شمالی نیز بازار پیشرو در مصرف نیتریت است. زیرا مردم غذاهای فرآوری شده ، که عمر طولانی تری دارند را ترجیح می دهند. همین عوامل بازار خرید و فروش آن را صعودی پیش بینی می کند.
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
معادن زیادی از این نمک در شیلی و پرو وجود دارند این ماده سفید به مقدار زیادی در آب حل می شود. نیترات سدیم به صورت توده ای یا لایه ای همراه با آهک یافت می شود. وزن مخصوص این کانی / گرم بر سانتی متر مکعب بوده و به آسانی در آب حل می شود نیترات ها به دلیل محلول بودن در آب ، بیشتر در مناطق خشک و کویری یافت می شوند.