در مقابل، در شهر پرند مسکن مهر بزرگترین پروژه های خود را در اختیار متقاضیان مسکن گذاشته و همین امر موجب افزایش سریع جمعیت ساکن در آن شده است.؛ تا جاییکه امکانات شهری پاسخگوی نیاز ساکنین نبوده و نیاز به سرمایه گذاری و توسعه بیشتر در این بخش است.. پرند به دلیل محل قرار گیری خود در نزدیکی فرودگاه بین المللی امام خمینی و آزاد راه های تهران – قم و تهران- ساوه و راه اندازی خط متروی پرند و سهولت در رفت و آمد به تهران، حائز اهمیت بوده و آینده روشنی برای آن پیش بینی می شود
لذا (همانند شهرهای سنتی) روند فزاینده اختلال در تردد خیابانهای اصلی و افزایش خطرات عبوراز آنها کاملا مشهود است.. (ظاهرا طراحان شهر تعریف خیابان اصلی و اصل تفکیک کاربری ها را در این مورد نادیده گرفته اند. خیابانهای اصلی بایستی سریعترین و آسان ترین راه برای عبور خودروها باشند. اما این خبط آنها را به نمایشگاه، پارکینگ و پیاده رو تبدیل می کند البته نمایشگاه، پارکینگ و پیاده روی پر خطر و پر دردسر)
امتناع از ایجاد معابر خودرویی متقاطع (به شکل موزاییکی) در مناطق مسکونی جهت کاهش انگیزه تردد برای خودروهای گذری و افزایش امنیت و آرامش مناطق مسکونی. شبکه کوچه ها و خیابانهای فرعی در مناطق مسکونی اغلب به نحوی طراحی شده که از عبور خودروهای نا مرتبط با ساکنین و از سرعت گرفتن خودروها پیشگیری شود (مثلا با ایجاد قوس، بن بست و پیچیدگی در شبکه معابر فرعی).
همانطور که پیش تر گفته شد از سدیم نیتریت به عنوان یک ماده افزودنی در این صنعت است.فاده می شود زیرا دارای خواص ضد میکروبی است.. برای مثال جهت دادن طعم و رنگ، افزایش ماندگاری و همچنین جلوگیری از بوتولیسم در صنعت بسته بندی گوشت بسیار کاربرد دارد.
تولید کننده های محصولات گوشتی، این ماده را دوست دارند، زیرا رنگ قرمز را در گوشت پخته شده تثبیت میکند (بدون نیتریت، هات داگ و بیکن خاکستری به نظر میرسند) و طعم خاصی میدهد. نیترات سدیم در گوشت خشک شده است.فاده می شود، زیرا به آرامی به نیتریت تجزیه می شود و رنگ قرمز محصول را تثبیت می کند.. افزودن نیتریت به غذا می تواند منجر به تشکیل مقادیر کمی از مواد شیمیایی قوی سرطان زا (نیتروزامین ها) به ویژه در بیکن سرخ شده شود. نیتریت، که در بزاق نیز وجود دارد و از نیترات موجود در چندین سبزی تشکیل میشود، میتواند واکنش شیمیایی مشابهی را در معده انجام دهد. امروزه شرکتها اسید اسکوربیک یا اسید اریتوربیک را همراه با این ماده به بیکن اضافه میکنند تا از تشکیل نیتروزامین جلوگیری کنند، اقدامی که این مشکل را تا حد زیادی کاهش داده است.. در حالی که نیتریت و نیترات تنها یک خطر کوچک ایجاد می کنند، هنوز هم ارزش اجتناب از آنها وجود دارد.
در واقع این نوع ماده یک افزودنی غذایی چند منظوره است. که علاوه بر تنظیم رنگ و طعم گوشتهای پخته شده، از رشد میکروارگانیسمهای مخرب نیز جلوگیری میکند. مکانیسم دقیق مهار باکتری بوتولینال توسط نیتریت شناخته نشده است.. با این حال، اثربخشی آن به مواردی مانند PH، نمک، دمای عملیات، زمان نگهداری، و ترکیب ماده غذایی بستگی دارد.
از نظر تاریخی از نمک برای حفظ گوشت است.فاده شده است.. فرآوردههای گوشتی حاوی نمک معمولاً به رنگ قهوهای مایل به خاکستری بود. وقتی این ماده به همراه نمک اضافه شود، گوشت قرمز و سپس صورتی رنگ ایجاد میکند که با گوشتهای فرآوری شده مانند ژامبون، بیکن، هات داگ و بولونیا همراه است..
فرق اصلی نیترات و نیتریت در اتصال اتم های اکسیژن آن هاست. به گونه ای که نیترات حاوی سه اتم اکسیژن است. که به یک اتم نیتروژن متصل شده اند در حالی که نیتریت حاوی دو اتم اکسیژن است. که به یک اتم نیتروژن متصل شده است.. نیترات و نیتریت جزو آنیون های معدنی هستند که از اتم های نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده اند و دارای بار الکتریکی منفی هستند. در واقع به طور کلی تفاوت هایی بین نیترات و نیترات وجود دارد.